Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe, driblinguri „extraterestre” în meciul de lux din Arabia Saudită! CR7 a umilit un star de la PSG

Cosmin Cioboată Publicat: 19 ianuarie 2023, 21:06

Reclamă
Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe, driblinguri „extraterestre în meciul de lux din Arabia Saudită! CR7 a umilit un star de la PSG

Kylian Mbappe și Cristiano Ronaldo au făcut spectacol la Riad

Kylian Mbappe și Cristiano Ronaldo au făcut spectacol la Riad / Colaj Profimedia

Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe au pus în scenă driblinguri „extraterestre”, în meciul de lux din Arabia Saudită! Al-Hilal & Al-Nassr și PSG au făcut show în amicalul de „5 stele” la Riad, în prim-plan cu Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Neymar și Kylian Mbappe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo și Mbappe au ridicat tribunele în picioare cu goluri și driblinguri fabuloase.

Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe, driblinguri „extraterestre” în meciul de lux din Arabia Saudită

Aflat la primul meci de la transferul la Al-Nassr, Cristiano Ronaldo a ridicat tribunele în picioare încă din primele minute. Atacantul portughez și-a umilit un adversar cu un dribling de vis.

CR7 i-a trimis mingea cu călcâiul printre picioare lui Carlos Soler și a produs stupoare printre zecile de mii de fani de pe stadionul din Riad.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a marcat o „dublă” superbă pentru selecționata starurilor din Arabia Saudită. Portughezul a punctat în minutele 34, respectiv 45+6, și și-a trecut în cont primele sale goluri după transferul în Golf.

Kylian Mbappe a făcut „magie” în amicalul de lux de la Riad!

Și starurile lui PSG au făcut show la Riad. Lionel Messi, marele rival al lui Ronaldo, a deschis „balul” după numai 3 minute, după o pasă splendidă expediată de Neymar.

La rândul său, Kylian Mbappe i-a fermecat pe fanii arabi cu driblinguri și curse fulgerătoare pe flancul stâng.

Reclamă 4 / 0/3

Super-atacantul francez a creat o fază minunată în minutul 53, la golul lui Sergio Ramos. Mbappe și-a amețit adversarii cu mișcări și fente elegante, apoi i-a pus mingea „pe tavă” lui Ramos, care a trimis în plasă.

Mbappe pasase decisiv și la golul al doilea înscris de PSG în minutul 43, prin Marquinhos.

În minutul 60, Kylian Mbappe și-a trecut numele și pe lista marcatorilor, când a transformat impecabil un penalty.

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, întâlnire de „gradul 0”! Momentul pe care toată lumea îl aștepta

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au avut o întâlnire de „gradul 0”. Cei doi au oferit un moment special înaintea meciului amical de „5 stele” de la Riad, dintre Al-Hilal & Al-Nassr și PSG.

Ronaldo și Messi, cei mai mari jucători din istoria modernă a fotbalului, s-au aflat din nou față în față. De această dată, cei doi și-au dat întâlnire în Arabia Saudită, la meciul amical dintre PSG și selecționata starurilor lui Al-Hilal și Al-Nassr.

Reclamă

Înaintea fluierului de start, Cristiano Ronaldo și Lionel Messi s-au întâlnit la centrul terenului și s-au salutat. CR7 a zâmbit când l-a văzut pe marele său rival, apoi cei doi și-au dat mâna și s-au îmbrățișat.

Camerele TV au fost fixate pe Cristiano Ronaldo și Lionel Messi încă de dinaintea partide. Pe tunelul de la vestiare, starul portughez s-a salutat cu jucătorii lui PSG, în prim-plan cu bunul său prieten, Sergio Ramos.

Cristiano Ronaldo a primit banderola de căpitan la Al-Nassr, la meciul său de debut în Arabia Saudită. PSG a venit la Riad cu „tripleta” de vis Messi – Neymar – Mbappe.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova Vezi toate știrile
Citește și