Închide meniul

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi și-au aflat adversarii din grupele CM 2022! Ultima șansă să cucerească trofeul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 aprilie 2022, 20:18 / Actualizat: 20 martie 2024, 18:24

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi și-au aflat adversarii din grupele CM 2022! Ultima șansă să cucerească trofeul

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi vor juca la Campionatul Mondial din Qatar

Profimedia

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi și-au aflat adversarii din grupele CM 2022!. Portugalia și Argentina, echipele lui Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, și-au aflat adversarii. E ultima șansă pentru cei doi „coloși” să mai câștige cel mai prestigios trofeu din fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portugalia e în grupa H, alături de Uruguay, Coreea de Sud și Ghana, în timp ce Argentina a fost repartizată în grupa C și se va duela cu Mexic, Polonia, și Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi și-au aflat adversarii din grupele CM 2022!

Cristiano Ronaldo n-a trecut niciodată de faza optimilor la un Campionat Mondial cu naționala Portugaliei. De cealaltă parte, Lionel Messi a jucat o finală, în 2014, pierdută însă în fața Germaniei.

Ajunși la 37 și, respectiv, 34 de ani, Ronaldo și Messi ar putea să fie amândoi la ultima Cupă Mondială. Ultima ediție care nu i-a avut în componența pe niciunul dintre ei a fost în urmă cu 20 de ani, la Mondialul din Japonia și Coreea de Sud din 2002, când campioană a fost Brazilia.

Campionatul Mondial din Qatar se va desfășura în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie. E prima Cupa Mondială din istorie care se desfășoară iarna și e organizată într-o țară din Orientul Mijlociu.

Reclamă

Cristiano Ronaldo nu vrea să audă de retragerea de la națională

Ajuns la 37 de ani, Cristiano Ronaldo nu se gândește la retragerea de la națională. Superstarul portughez a câștigat EURO 2016 cu Portugalia, iar Jose Fonte, conaționalul său, a dezvăluit ce planuri ar avea vedeta lui Manchester United după Campionatul Mondial din Qatar.

După Campionatul Mondial din Qatar, Cristiano Ronaldo vrea să participe și la EURO 2024, anunță Jose Fonte. Superstarul portughez este mai motivat ca niciodată și ar continua să îmbrace tricoul naționalei chiar și după 40 de ani.

”Se simte foarte bine fizic. Dacă are șanse să câștige trofee, va continua să joace. Nimeni nu știe exact la ce se gândește, doar el își poate decide viitorul. Vrea să joace, deci va fi și la Qatar, dar și la următorul EURO cel puțin”, a declarat Jose Fonte, citat de The Sun.

Reclamă 4 / 0/3

În Qatar, Cristiano Ronaldo va juca la al cincilea Campionat Mondial. Portughezul este al patrulea fotbalist care reuşeşte această performanţă, capitol la care l-a egalat pe rivalul Lionel Messi.

Ce a spus Messi despre retragerea de la națională

Lionel Messi a pus umărul la victoria răsunătoare obținută de Argentina în meciul cu Venezuela, scor 3-0, din preliminariile Cupei Mondiale. La final, căpitanul “pumelor” a lăsat de înțeles că se va retrage de la națională după turneul final din Qatar.

Messi a marcat ultimul gol al partidei și și-a condus echipa către un succes superb. La finalul duelului de pe legendarul stadion “La Bombonera”, talismanul “pumelor” a oferit o declarație care lasă de înțeles că se va retrage de la națională după Mondialul din Qatar.

“Mă pot gândi numai la ce urmează, la meciul cu Ecuador (n.r. – ultimul meci din preliminarii). După Cupa Mondială, va trebui să regândesc anumite lucruri”, a spus Lionel Messi, citat de cotidianul Marca.

Întregul stadion s-a ridicat în picioare și l-a aclamat pe Messi, care va rămâne în istoria fotbalului argentinian și mondial, așa cum a făcut-o și legendarul Diego Maradona.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo și Lionel Messi și-au aflat adversarii din grupele Campionatului Mondial din Qatar
  • Ultima șansă să cucerească prestigiosul trofeu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și