Închide meniul

Cum l-a „sancţionat” CCA pe Istvan Kovacs. Centralul, trimis să îl arbitreze pe Neymar în duelul cu echipa lui Stanciu şi Contra

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 21 septembrie 2023, 19:11

Cum l-a „sancţionat CCA pe Istvan Kovacs. Centralul, trimis să îl arbitreze pe Neymar în duelul cu echipa lui Stanciu şi Contra

Cum l-a "sancţionat" CCA pe Istvan Kovacs

Istvan Kovacs, în timpul meciului AC Milan - Napoli / Profimedia Images

Cum l-a „sancţionat” CCA pe Istvan Kovacs. Centralul, care a fost acuzat că nu a dictat două lovituri de pedeapsă pentru Petrolul la meciul cu CFR Cluj, încheiat cu victoria ardelenilor cu 1-0, a fost trimis să arbitreze un meci din prima ligă a Arabiei Saudite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Damac – Al Hilal se joacă în aceste momente, partida fiind condusă de la centru de Istvan Kovacs.

Cum l-a „sancţionat” CCA pe Istvan Kovacs

Al Hilal o conduce cu 1-0 pe formaţia românilor Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra. Malcom a deschis scorul în minutul 9.

Nicolae Stanciu e titular la echipa antrenată de Cosmin Contra. Al Hilal e una dintre cele mai puternice echipa din campionatul Arabiei Saudite. Sezonul trecut, Al Hilal a încheiat campionatul pe locul 2, doar campioana Al-Ittihad depăşind-o în clasament.

Neymar, Sergej Milinkovic-Savic, Koulibaly şi Aleksandar Mitrovic sunt starurile venite din Europa ale lui Al-Hilal.

Reclamă

FRF a făcut publică conversaţia dintre Istvan Kovacs şi Horia Mladinovici. Ce indicaţii a primit de la VAR în CFR Cluj – Petrolul

FRF a făcut publică conversaţia dintre Istvan Kovacs şi Horia Mladinovici, din timpul meciului CFR Cluj – Petrolul, scor 1-0, din etapa a 9-a a Ligii 1. Totul după ce arbitrul din Carei a fost acuzat că ar fi fost sfătuit din cabina VAR să acorde penalty pentru „lupii galbeni”, dar nu ar fi ţinut cont.

Istvan Kovacs a fost în centrul atenţiei, după ce nu a acordat penalty pentru oaspeţi în minutul 48. „Lupii” au primit un corner în startul reprizei secunde, la scorul de 1-0 pentru CFR Cluj. Mingea a fost centrată în centrul careului, iar Ajeti a încercat să îl blocheze cu orice preţ pe Gomes.

Fundaşul central al ardelenilor s-a dus cu talpa pe piciorul adversarului şi, în cele din urmă, balonul a fost îndepărtat de jucătorii CFR-ului. „Pentru Petrolul?” au fost cuvintele care s-au putut citi pe buzele lui Kovacs. Momentul a stârnit reacţii dure.

Reclamă 4 / 0/3

FRF a făcut publică conversaţia dintre Istvan Kovacs şi Horia Mladinovici

Pentru a înlătura orice suspiciuni, Kyros Vassaras a făcut publică discuţia dintre Kovacs şi Mladinovici. Istvan a decis atunci să nu se ducă să revadă faza cu ajutorul sistemului VAR.

În acest video se poate auzi discuția pe care Istvan Kovacs, arbitru la centru, și Horia Mladenovici, arbitru VAR, au avut-o în minutul 49 al partidei CFR – Petrolul. Kovacs reia jocul după ce din camera VAR i se spune că au fost analizate toate cele trei faze, două în careul CFR-ului, o posibilă jucare a mingii cu mâna și un posibil fault, și una în careul Petrolului, o posibilă jucare a mingii cu mâna„, se arată pe site-ul frf.ro.

Iată discuţia integrală dintre Istvan Kovacs şi arbitrul din cabina VAR. Horia Mladonovic l-a anunţat pe „central” că a analizat fazele şi că nu a fost penalty nici pentru CFR Cluj, şi nici pentru Petrolul.

Horia Mladinovici: Am verificat ambele faze, cu careul CFR-ului şi în careul Petrolului. Am verificat, posibil penalty şi posibil penalty.

Istvan Kovacs: Camo (n.r. Mario Camora), Camo, Camo, nu este penalty, am verificat.

Horia Mladinovici: Îi vine în picior jucătorului Petrolului, picior, fund, de fapt şi în partea cealaltă îi vine în piept jucătorului de la CFR.

Istvan Kovacs: Ok. Ce înseamnă picior, fund, că n-am înţeles asta.

Reclamă

Horia Mladinovici: Nu… Am vrut să zic în zona coapsei, dar…

Istvan Kovacs: Vorbeşte, Horia, că n-am înţeles.

Horia Mladinovici: Am vrut să zic în zona coapsei spre fund, acolo, lateral spre… Ai înţeles?

Istvan Kovacs: Nu, nu, nu. La faza când a cerut penalty, ce se întâmplă?

Horia Mladinovici: Deci, când a cerut penalty CFR, mingea îi vine jucătorului de la Petrolul în zona şoldului inferior.

Istvan Kovacs: Dar fault ai verificat?

Horia Mladinovici: Am verificat. În partea cealaltă am verificat şi un posibil henţ, şi un posibil fault.

Istvan Kovacs: Ok, pot să reiau jocul?

Horia Mladinovici: Poţi să reiei jocul, da, da.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și