Închide meniul

„Dacă primesc o singură întrebare negativă, plec”. Răzvan Lucescu s-a enervat la conferința de presă, după PAOK – Aberdeen 2-2

Alex Ioniță Publicat: 10 noiembrie 2023, 8:25

Reclamă
„Dacă primesc o singură întrebare negativă, plec. Răzvan Lucescu s-a enervat la conferința de presă, după PAOK – Aberdeen 2-2

"Dacă primesc o singură întrebare negativă, plec". Răzvan Lucescu s-a enervat la conferința de presă, după PAOK - Aberdeen 2-2

Răzvan Lucescu, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

„Dacă primesc o singură întrebare negativă, plec”, așa și-a început Răzvan Lucescu conferința de presă, enervat fiind de atitudinea jurnaliștilor prezenți la sesiunea de întrebări de la finalul partidei care a contat pentru etapa a 4-a a grupelor UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După partida cu echipa din Scoția, PAOK Salonic s-a calificat în fazele eliminatorii ale competiției. Chiar dacă a obținut doar un rezultat de egalitate, echipa lui Răzvan Lucescu are 10 puncte după 4 meciuri în grupă și se luptă acum cu Eintracht Frankfurt pentru a-și păstra primul loc, care duce direct în optimi.

„Dacă primesc o singură întrebare negativă, plec”, a „tunat” Răzvan Lucescu. Ce s-a întâmplat la conferința de presă

După partida cu Aberdeen, Răzvan Lucescu le-a menționat jurnaliștilor prezenți că nu acceptă să răspundă la nicio întrebare negativă legată de echipa sa, având în vedere faptul că formația din Salonic s-a calificat în primăvara europeană. Fiul lui „Il Luce” a părăsit însă conferința, după ce a oferit câteva răspunsuri la întrebările legate de meci.

„Am spus asta înainte să vin la conferință. Dacă primesc o singură întrebare negativă, vă voi spune că ne-am calificat și vă voi ura noapte bună! A fost un meci pe care meritam să îl câștigăm.

Nu am mai pierdut de 10 meciuri în Europa. Suntem în următoarea fază a competiției, dar îmi aduc aminte de negativitatea care a înconjurat echipa, după primul meci european de pe teren propriu, cu Beitar Ierusalim. De atunci am avansat mult ca și echipă.

Reclamă

Vrem să continuăm în Europa, chiar dacă rezultatul de astăzi nu ne place rezultatul (n.r. din meciul cu Aberdeen), având în vedere eforturile depuse de noi. Am avut multe ocazii, am înscris de 2 ori. Nu este un rezultat corect, dar se mai întâmplă în fotbal”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit sport24.gr.

Totuși, chiar dacă conferința de presă părea că merge bine, Răzvan Lucescu a primit, la un moment dat, o întrebare care l-a enervat. La momentul respectiv, un jurnalist l-a întrebat pe tehnicianul român despre golurile primite de către cei de la PAOK, din ultima perioadă. După ce a auzit această întrebare, fiul lui „Il Luce” s-a ridicat și a plecat, dar nu înainte să spună:

„Vă mulțumesc foarte mult! Suntem deja calificați! Noapte bună”, a încheiat antrenorul de la PAOK Salonic.

Reclamă 4 / 0/3

PAOK – Aberdeen 2-2. Răzvan Lucescu și-a calificat echipa în primăvara europeană

Echipa greacă PAOK Salonic, antrenată de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a terminat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia scoţiană FC Aberdeen, într-un meci contând pentru grupa G din Conference League, notează news.ro.

Elevii lui Răzvan Lucescu s-au văzut conduşi, la Salonic, din minutul 14, când Luis Lopes a primit de la Devlin şi l-a învins portarul Kotarski. Gazdele au reuşit să egaleze repede, prin Taison, în minutul 23, golul fiind validat de tehnologia VAR. În repriza secundă PAOK a trecut în avantaj la golul lui Mbwana Samatta, din minutul 67, însă a fost egalat repede, după numai trei minute, de Jamie McGrath.

Partida s-a încheiat la egalitate, 2-2, iar PAOK a pierdut primele puncte în grupa G, dar conduce în clasament cu 10 puncte, urmată de Eintracht Frankfurt, cu 9 puncte şi de Aberdeen, cu 2 puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor Vezi toate știrile
Citește și