Închide meniul

Dan Petrescu, despre posibilitatea de a-l antrena pe Cristiano Ronaldo: „Orice antrenor din lume vrea asta!”

Sebastian Cristian Publicat: 14 aprilie 2023, 23:36

Dan Petrescu, despre posibilitatea de a-l antrena pe Cristiano Ronaldo: Orice antrenor din lume vrea asta!”

Dan Petrescu, despre posibilitatea de a-l antrena pe Cristiano Ronaldo

Dan Petrescu / Profimedia

  • Dan Petrescu, despre posibilitatea de a-l antrena pe Cristiano Ronaldo
  • „Orice antrenor din lume vrea să-l antreneze!”

Dan Petrescu a vorbit despre posibilitatea de a-l antrena pe Cristiano Ronaldo la Al Nassr. După ce Rudi Garcia a fost demis de conducătorii clubului din Arabia Saudită, au apărut zvonuri conform cărora românul s-ar afla pe lista șeicilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, Dan Petrescu a declarat că nu a fost contactat de nimeni din Arabia Saudită, dar a precizat că ar fi o mare bucurie să-l poată antrena pe Cristiano Ronaldo.

Dan Petrescu, despre posibilitatea de a-l antrena pe Cristiano Ronaldo: „Orice antrenor din lume vrea să-l antreneze!”

„Nimic concret. Nu m-a sunat nimeni, nu m-a întrebat nimeni. Dacă era ceva, vă spuneam. Cred că oricine ar vrea să-l antreneze pe Ronaldo, chiar dacă e acolo unde e, cred că toată lumea ar vrea.

Reclamă

Ar minți dacă ar fi un antrenor care ar zice ‘Nu vreau să-l antrenez pe Ronaldo’. Cred că orice antrenor din lume și-ar dori, poate și Mourinho și-ar dori să îl antreneze pe Ronaldo”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului CFR Cluj – Sepsi.

Dan Petrescu, nemulțumit de subțirimea lotului înainte de CFR Cluj – Sepsi: „Sunt îngrijorat, avem soluții puține!”

Dan Petrescu este nemulțumit de subțirimea lotului înainte de CFR Cluj – Sepsi. Antrenorul campionilor crede că echipa va avea o misiune dificilă, date fiind soluțiile puține pe care le are.

Reclamă

Duelul dintre CFR Cluj și Sepsi se va disputa sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 19:00 și va putea fi urmărit LIVE TEXT pe AS.ro. Campioana României ocupă locul 2 în Liga 1, cu 35 de puncte. Lider este Farul, cu 39 de puncte.

„Sunt îngrijorat de subțirimea lotului, avem soluții puține, s-a mai accidentat și Maglica. Banca e foarte săracă. Intră cei pe care îi avem. O să răspund unor oameni care își dau cu părerea. Intră oamenii pe care îi avem. Cine vreți să joace, eu?

În timpul sezonului au plecat 10 oameni importanți, nu că am vrut eu. Ori au fugit, ori a trebuit să fie vânduți. Anii trecuți nu au plecat jucători. Nu mai avem același lot, asta e realitatea. Nu e vreunul care trebuie să joace și nu intră. Malele e prin China, cică avea probleme personale. Roger e la UTA, joacă bine-mersi.

Reclamă 4 / 0/3

Poate voia să joace și el mai mult. Jefte a fost vândut. Păun și Dugandzic au fost vânduți. Păun era aur acum. Înainte erau prea multe soluții și eram criticat că de ce nu l-am băgat pe ăla sau sau pe celălalt”, a declarat Dan Petrescu la conferința premergătoare meciului cu Sepsi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 martie
Antena Sport Update • 12 mart., 16:29
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 12 martie 2024