Închide meniul

Dan Petrescu, reacție genială când a văzut primul “11” al lui Chelsea din meciul cu Lille: “Dacă eram eu acolo și făceam echipa asta…”. Mesaj ironic pentru contestatari

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 martie 2022, 9:39 / Actualizat: 17 martie 2022, 16:36

Dan Petrescu, reacție genială când a văzut primul “11” al lui Chelsea din meciul cu Lille: “Dacă eram eu acolo și făceam echipa asta…”. Mesaj ironic pentru contestatari

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj

Profimedia

Chelsea s-a calificat în sferturile de finală ale UEFA Champions League după ce a trecut de Lille, scor 4-1, la general. Dan Petrescu, fostul fundaș al londonezilor, a comentat pe seama echipei de start folosită de Thomas Tuchel în returul din Franța, câștigat de „albaștri” cu 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, reacție genială când a văzut echipa de start a lui Chelsea din meciul cu Lille: “Dacă eram eu acolo…”

Managerul lui Chelsea a utilizat un prim “11” defensiv, asemănător celui folosit de Dan Petrescu la CFR Cluj. “Bursucul” a avut o reacție ironică atunci când a văzut echipa englezilor, “înțepându-i” pe cei care îi contestă stilul defensiv pus în practică la campioana României.

“Dacă eram eu la Chelsea și făceam echipa asta ziceau: «Mamă, dar numai fundaşi ai băgat. Nu ai mai băgat şi tu pe cineva ofensiv». E 5-3-2, Kante tot un fundaş e. Jorginho tot în faţa apărării. Kovacic, tot în faţa apărării. Sunt 8 jucători care se apără.”, a spus Dan Petrescu, pentru looksport.ro.

Echipa lui Chelsea din meciul cu Lille:

Mendy – Azpilicueta, Christensen, Thiago Silva, Rudiger, Alonso – Kante, Jorginho, Kovacic – Pulisic, Havertz

Reclamă

Dan Petrescu nu este de acord cu măsurile luate împotriva lui Chelsea, în urma războiului declanșat de Rusia în Ucraina

Roman Abramovich a fost sancţionat de Guvernul Marii Britanii, care i-a „înghețat” toată averea, şi nu o mai poate vinde pe Chelsea.

Măsurile prevăd și faptul că Chelsea nu va mai avea voie să vândă bilete şi produse ale clubului şi numai deţinătorii de abonamente şi/sau bilete deja vândute vor putea participa la meciuri.

Decizia Guvernului britanic nu i se pare corectă lui Dan Petrescu, fostul fundaș al lui Chelsea din perioada 1996-2000. Actualul antrenor al lui CFR Cluj a avut un răspuns acid, spunând că nu înțelege legătura dintre război și fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu sunt fan Chelsea şi orice restricţie împotriva lui Chelsea nu mi se pare corectă. Fotbalul e fotbal şi războiul e război. Ce vină au jucătorii? Ce vină au fanii?”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Chelsea, deplasare cu autocarul la Middlesbrough

Campionii Europei nu mai au bani ca să ia un zbor charter pentru a se deplasa la Middlesbrough, la meciul din sferturile de finală ale Cupei Angliei, informează dailymail.com. Disputa este programată sâmbătă, la trei zile după duelul cu Lille din returul „optimilor” UEFA Champions League.

Prin urmare, echipa londoneză va trebui să se deplaseze cu atocarul, pe o distanţă de peste 400 de kilometri, parcursă în aproximativ cinci ore, a precizat sursa citată. În total, echipa va fi pe drum timp de zece ore, o situaţia greu de imaginat înainte de declanşarea războiului din Ucraina.

Până sâmbătă, când e programată partida cu Cupa Angliei, Chelsea a trebuit să se plece la Lille, pentru meciul de miercuri, din manşa a doua a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Această deplasare a fost însă plănuită şi stabilită înaintea impunerii sancţiunilor, astfel că englezii nu au avut probleme cu transportul. Şi distanţa e mai mică între Londra şi Lille, aproximativ 275 de kilometri, anunţă news.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și