Închide meniul

Daniel Pancu, prima reacție după ce Alexandru Maxim a semnat cu Beșiktaș: „Este un fotbalist spectaculos!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 februarie 2023, 16:29

Daniel Pancu, prima reacție după ce Alexandru Maxim a semnat cu Beșiktaș: „Este un fotbalist spectaculos!

Daniel Pancu, prima reacție după ce Alexandru Maxim a semnat cu Besiktas

Daniel Pancu, într-un meci pentru Besiktas / Profimedia

Daniel Pancu a oferit prima reacție după ce Alexandru Maxim a prins transferul carierei și a semnat cu Beșiktaș. „Pancone” e de părere că mijlocașul român poate deveni titular la formația din Istanbul. Pancu l-a lăudat pe Maxim pentru evoluțiile din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu crede că Alexandru Maxim i-a convins pe șefii lui Beșiktaș să-l transfere datorită calităților sale tehnice. Pancu se așteaptă ca fotbalistul român să facă spectacol la Istanbul.

Daniel Pancu, prima reacție după ce Alexandru Maxim a semnat cu Beșiktaș

„De patru ani joacă an de an foarte bine, deși e la o echipă cu obiective mici. Oricum, puțini fotbaliști se adaptează de maniera asta în Turcia, pentru că nu e nici pe departe un campionat ușor. E un campionat greu pentru un fotbalist român. El are atuul creativității și asta mi-a plăcut și mie foarte mult. Turcii pun pe primul loc spectacolul, iar el este un fotbalist spectaculos”, a spus Daniel Pancu, conform digisport.ro.

Daniel Pancu a evoluat pentru Beșiktaș în perioada 2002 – 2006, timp în care a adunat peste 100 de meciuri pentru formația din Istanbul.

Alex Maxim, transferul carierei la Beşiktaş

Turcii de la fanatik.com.tr au anunţat că Beşiktaş a oficializat cel de-al patrulea transfer la iernii. Maxim a fost împrumutat până la finalul sezonului şi va primi un salariu pe măsură. 400.000 de euro vor intra în conturile mijlocaşului.

Reclamă

„Vulturii” au anunţat Federaţia Turcă de Fotbal că a ajuns la un acord atât cu jucătorul, cât şi cu Gaziantep. Este aşteptat la antrenamente de Şenol Guneş. Dacă românul va confirma, va semna un nou contract cu Beşiktaş.

Alex Maxim vine să îi ajute pe alb-negri să prindă un loc de cupă europeană. Beşiktaş este pe locul 4 după 21 de etape.

Maxim a impresionat în această ediţie de campionat în tricoul lui Gaziantep. În 21 de meciuri din competiţia internă a înscris 4 goluri şi a oferit 6 pase decisive. Are o cotă de piaţă de 3.5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Alex Maxim, în stare de şoc după cutremurele teribile din Turcia

Alex Maxim a fost în stare de şoc după cutremurele teribile din Turcia. Mijlocaşul român a avut o şansă uriaşă şi nu era în Gaziantep, oraşul în care a fost localizat epicentrul seismelor de magnitudine 7,8, respectiv 7.5.

„Eu sunt în Germania, e totul ok. Am aflat când m-am trezit… am avut liber după meciul pe care l-am jucat. Majoritatea jucătorilor sunt plecaţi din oraş, dar ţinem legătura cu cei de acolo.

Lucrurile nu sunt ok, nu ştiu nici eu foarte multe. M-am trezit puţin în şoc, am avut 2 milioane de mesaje pe telefon. Nu ştiam ce se întâmplă. Toată lumea de la club e ok, din ce am înţeles, dar în rest nu ştiu foarte multe lucruri.

Am vorbit cu familia, m-au sunat toţi să vadă dacă sunt ok. Unii dintre ei credeau că sunt în Turcia, verişoare, unchi… nu ştiau că sunt plecat. Din câte am înţeles e totul închis, aeroportul este închis. Probabil în următoarele 2-3 zile nu avem cum să zburăm. Nu se pune problema de fotbal în perioada următoare, vă daţi seama.

Vedem ce se întâmplă, nu ştim. De o oră stau pe telefon. Mulţumesc lui Dumnezeu, dar am prieteni acolo, am colegi care erau acolo. Mi-au povestit că un minut şi jumătate a durat… toată lumea e în stradă, nu au voie să se întoarcă în case”, a declarat Alex Maxim, în exclusivitate pentru AntenaSport.

 

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și