Închide meniul

Decizia antrenorului lui Rangers în privinţa lui Ianis Hagi! Ce se întâmplă cu fiul lui Gică Hagi

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 29 mai 2023, 17:21

Decizia antrenorului lui Rangers în privinţa lui Ianis Hagi! Ce se întâmplă cu fiul lui Gică Hagi

Decizia antrenorului lui Rangers în privinţa lui Ianis Hagi!

Ianis Hagi, în timpul unui meci pentru Rangers / Profimedia Images

Antrenorul lui Rangers, Michael Beale, a luat o hotărâre legată de internaţionalul român. Iată decizia antrenorului lui Rangers în privinţa lui Ianis Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michael Beale contează pe Ianis Hagi sezonul viitor, în ciuda accidentării grave suferite de român.

Decizia antrenorului lui Rangers în privinţa lui Ianis Hagi!

Rangers nu va mai conta sezonul viitor pe Alfredo Morelos, potrivit gsp.ro, care citează presa din Scoţia.

În schimb, Michael Beale îşi doreşte să îl păstreze în lot pe Ianis Hagi. Internaţionalul român are contract cu gruparea din Scoţia până pe 30 iunie 2026.

Michael Beale îl cunoaşte pe Ianis Hagi încă de când era asistentul lui Steven Gerrard. De altfel, antrenorul principal al lui Rangers a vorbit mereu frumos despre Ianis Hagi.

Reclamă

Sunt încântat pentru Ianis și pentru club. A avut un impact masiv pe teren și în afara lui, va fi un mare avantaj pentru noi când va reveni după accidentare. Personalitatea și profesionalismul lui sunt foarte importante, de-abia aștept să lucrez cu el”, a declarat Michael Beale la sfârşitul anului trecut.

E un jucător foarte bun, în care eu cred mult. Odată ce va reintra în formă, va fi important pentru noi”, afirma anterior despre Ianis Hagi Michael Beale.

Ianis Hagi şi-a făcut planurile pentru următorul sezon la Rangers: „Nu îmi voi lua mult timp liber!”

Ianis Hagi şi-a făcut planurile pentru următorul sezon la Rangers. Internaţionalul român susţine că nu îşi va lua mult timp liber, pentru că a stat departe de teren timp de 13 luni din cauza accidentării suferite în ianuarie 2022. De asemenea, fiul „Regelui” susţine că în sezonul viitor vrea să câştige trofee alături de trupa scoţiană.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi a marcat primul său gol la Rangers, în acest sezon, după o pauză de 16 luni. Internaţionalul român de 24 de ani a punctat în partida din ultima etapă, contra celor de la Hibernian.

De asemenea, Hagi Jr. a declarat că este cu gândul la participarea în grupele Ligii Campionilor, în următorul sezon, alături de trupa de pe Ibrox.

Toată lumea își va lua puțin timp liber, dar alții se vor antrena mai mult decât trebuie. Eu voi face asta 100%. Am lipsit 13 luni și asta este suficient pentru mine departe de fotbal! Nu îmi voi lua prea mult timp liber, mă voi concentra pe ceea ce trebuie făcut să devin mai bun.

Vreau să fiu pregătit 100% în pre-sezon, din toate punctele de vedere. Ne așteaptă provocări, avem calificări și vrem să revenim în Liga Campionilor și să câștigăm câteva trofee în noul sezon”, a declarat Ianis Hagi, într-un interviu pentru glasgowlive.co.uk.

Ce a declarat Ianis Hagi după ce a marcat primul gol după 16 luni

Ianis Hagi a marcat primul lui gol după 16 luni, în Hibernian – Rangers, scor 1-3.

Știm cât de greu e să câștigi în această deplasare. Am înscris trei goluri aici, cred că evoluția noastră a fost bună, la fel ca evoluțiile din ultimele meciuri. Am câştigat şi mergem în vacanța de vară pe o notă pozitivă.

Timp de 30 de secunde am încercat să îmi stăpânesc emoțiile, dar nu am putut. În cele 30 de secunde, au trecut prin fața mea tot ce s-a întâmplat în ultimele 16 luni. Mi-a luat atât de mult timp să marchez din nou. Sunt foarte fericit că am reușit să înscriu. Sunt foarte fericit. Mai sunt multe obiective de realizat. Sunt recunoscător că sunt la acest club. Mă bucur că pot să joc fotbal, având în vedere accidentarea grvă pe care am suferit-o în urmă cu 15 luni.

Reclamă

După toată munca pe care am depus-o, astea sunt momentele care mă fac fericit și mă fac să înțeleg că au meritat toate greutățile prin care am trecut. Totul merită! Ţinând cont de cum eram în urmă cu 10-12 luni, să mă văd acum jucând, să pasez, să înscriu. Nu pot să fiu mai recunoscător decât sunt acum. Este grozav!

Nu am avut niciodată dubii despre ceea ce pot să fac pe teren! Este nevoie doar să fiu apt fizic. Voi continua să joc şi voi vedea unde pot ajunge”, a declarat Ianis Hagi la finalul meciului.

Recomandări
  • Antrenorul lui Rangers, Michael Beale, contează pe Ianis Hagi sezonul viitor
  • Rangers va rămâne fără atacantul ei de careu, Alfredo Morelos

 

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și