Închide meniul

Denis Alibec, reacție fabuloasă după ce a debutat cu gol în Grecia. „Am căutat-o pe internet pe Atromitos”. Cum vrea să se amuze de Răzvan Lucescu și Alex Mitriță

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 februarie 2022, 9:08 / Actualizat: 11 februarie 2022, 12:37

Denis Alibec, reacție fabuloasă după ce a debutat cu gol în Grecia. „Am căutat-o pe internet pe Atromitos. Cum vrea să se amuze de Răzvan Lucescu și Alex Mitriță

Denis Alibec, un nou gol la Atromitos

Profimediaimages

Alibec a jucat alături de Dorin Rotariu și a marcat pentru prima dată după aproape șase luni de pauză. Plecat de la campioana României după ce a intrat în conflict cu Dan Petrescu, vârful de 31 de ani era fără gol din luna august, când punctase în CFR Cluj – FCSB, scor 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec le-a pus gând rău lui Răzvan Lucescu și Alex Mitriță

Este important pentru noi că am câștigat meciul și că am obținut punctele. Faptul că am marcat eu contează mai puțin, e un obiectiv secundar„, a declarat Denis Alibec la finalul meciului, potrivit sport24.gr.

Internaționalul român a avut un discurs fabulos la finalul partidei. A anunțat că a aflat, de pe internet, date despre penultima clasată din campionatul Greciei. Are planuri mari în tricoul alb-albaștrilor și este în fața unui meci „de foc”. Duminică, Atromitos are deplasare chiar pe terenul lui PAOK.

Am căutat-o pe internet pe Atromitos, este o echipă grozavă din Grecia. Știu că antrenorul lui PAOK este Răzvan Lucescu, îl cunosc de asemenea pe Alex Mitriță. Sper că îi putem învinge astfel încât, după meci, să mă pot amuza de ei„, a mai spus Alibec.

Citește și:

Denis Alibec a avut parte de un debut de vis la Atromitos. Atacantul român a marcat în minutul 88 al treilea gol al echipei sale în partida cu Lamia. Alibec a văzut de pe bancă cum echipa sa a fost condusă. „Dubla” lui Koulouris şi reuşita internaţionalul român au adus victoria celor de la Atromitos.

Reclamă

Alibec a fost împrumutat până la finalul sezonului de Kayserispor. Turcii continuă să plătească o mare parte din salariul uriaș al atacantului care are o cotă de piață de 1.2 milioane de euro.

Alexandru Mitriţă, gol uluitor pentru PAOK în minutul 90+7

Alexandru Mitriţă a făcut spectacol în Grecia. A marcat golul decisiv pentru Paok Salonic, echipa pregătită de Răzvan Lucescu. De altfel, PAOK a fost condusă până în prelungiri, dar a marcat de două ori şi e în careul de aşi al Cupei.

Paok Salonic, echipa pregătită de Răzvan Lucescu, a dat lovitura serii în Cupa Greciei. A reuşit să întoarcă scorul pe terenul celor de la AEK Atena şi s-a calificat în semifinalele competiţiei. Alexandru Mitriţă a fost omul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, s-a calificat, miercuri, în semifinalele Cupei Greciei, trecând în sferturi de AEK Atena, scor 2-1 în manşa secundă, după ce în tur a fost 0-0. PAOK a revenit de la 0-1, iar ultimul gol a fost marcat de Alexandru Mitriţă. Gazdele de la AEK Atena a deschis scorul prin Simoes ’83. Pentru PAOK a egalat Kurtic ‘90+5, iar Mitriţă a fost cel care a stabilit scorul final. Mitriţă a intrat pe teren în minutul 64.

Recomandări
  • Denis Alibec, debut cu gol în Grecia
  • Sezonul 12 de iUmor începe azi, 20.30, pe Antena 1 și Necenzurat pe AntenaPLAY. Un nou jurat alături de Bendeac, Delia și Cheloo în fiecare ediție

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și