Închide meniul

Denis Drăguş, aproape de transferul carierei! Un club din Bundesliga e pe urmele lui: „Îl doresc foarte mult”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 12 martie 2024, 21:00

Denis Drăguş, aproape de transferul carierei! Un club din Bundesliga e pe urmele lui: „Îl doresc foarte mult

Denis Drăguş, aproape de transferul carierei! Un club din Bundesliga e pe urmele lui: "Îl doresc foarte mult"

Denis Drăguş, în timpul unui meci / Profimedia

Denis Drăguş este aproape de transferul carierei! Atacantul celor de la Gaziantep a fost decisiv în victoria cu 2-0 cu Besiktas în care a marcat un gol. Internaţionalul român are şanse mici să continue în Turcia, deoarece mai multe cluburi importante din Europa sunt pe urmele sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Marius Şumudică, fostul antrenor al lui Gaziantep. Şumudică se laudă pentru faptul a reuşit să îi găsească postul lui Drăguş şi a dezvăluit că Hoffenheim îl doreşte foarte mult.

Denis Drăguş, aproape de transferul carierei! Un club din Bundesliga e pe urmele lui

Formaţia din Bundesliga are concurenţă, deoarece Hoffenheim nu este singura echipă care îl doreşte pe Drăguş. Şumudică a dezvăluit că sunt şi câteva echipe din a doua parte a clasamentului din Premier League s-au interesat de internaţionalul român:

„A fost mai devreme o imagine cu Drăguș și încă o dată mă felicit că i-am găsit postul și că l-am pus atacant central.

Eu știu de Hoffenheim că îl dorește foarte mult, știu că există și echipe din Premier League, din a două jumătate a clasamentului care au luat legătură pentru transfer.

Reclamă

Face un sezon extraordinar și din câte știu și echipele mari din Turcia își doresc să îl cumpere. Cu siguranță nu va mai rămâne la Gaziantep și în vara va pleca. Sper să facă un european bun, care să îl ajute”, a declarat Marius Şumudică, la digisport.ro.

Denis Drăguş a ajuns la Gaziantep vara trecută, sub formă de împrumut de la Standard Liege. În 27 de meciuri disputate în Turcia în toate competiţiile, Drăguş a marcat 12 goluri. Potrivit transfermarkt.com, el este cotat la 2 milioane de euro.

Reacţia lui Denis Drăguş, după golul uriaş marcat în Gaziantep – Besiktas 2-0

Reacţia lui Denis Drăguş, după golul uriaş marcat în Gaziantep – Beşiktaş 2-0. La primul meci după plecarea lui Marius Şumudică, Gaziatep s-a dezlănţuit şi a învins Beşiktaş cu scorul de 2-0. Deian Sorescu şi Denis Drăguş au marcat golurile victoriei.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul partidei, Denis Dărguş a avut un discurs euforic. Drăguş a ajuns la 11 goluri marcate pentru Gaziantep în acest sezon al campionatului.

„Sunt foarte fericit pentru această victorie. A fost, de asemenea, un început bun pentru noul nostru antrenor. Suntem pe drumul cel bun ca echipă. A fost o seară bună pentru oraș, pentru președintele nostru și pentru toți”, a spus Denis Drăguş, conform fanatik.tr, după Gaziantep – Besiktas 2-0.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și