Închide meniul
VIDEO

Dennis Man, un nou gol în Serie B! Atacantul român a înscris în Brescia – Parma. Execuţie de vârf autentic

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 decembrie 2022, 22:05

Reclamă
Dennis Man, un nou gol în Serie B! Atacantul român a înscris în Brescia – Parma. Execuţie de vârf autentic

Dennis Man, un nou gol în Serie B! Atacantul român a înscris în Brescia - Parma

Dennis Man a marcat pentru Parma / Profimedia

Dennis Man a reuşit un nou gol în Serie B. Atacantul de 24 de ani a marcat în meciul Brescia – Parma, din etapa a 17-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Titularizat de Fabio Pecchia, internaţionalul român a avut nevoie de numai 16 minute pentru a deschide scorul. A avut o execuţie de vârf autentic.

Dennis Man, un nou gol în Serie B. A deschis scorul în Brescia – Parma

Valenti i-a centrat din flancul stâng, iar Man a şutat din prima. L-a prins pe picior greşit pe portarul advers, care nu a mai putut interveni.

Vezi AICI golul marcat de Dennis Man!

Reclamă

A fost al patrulea gol stagion pentru Dennis Man. Românul punctase ultima oară în urmă cu două luni şi jumătate, în victoria Parmei cu Frosinone, scor 2-1.

Dennis Man are cotă de piaţă de 6.5 milioane de euro. În 2021, Parma a plătit 13 milioane de euro în conturile lui FCSB pentru golgheterul de atunci al Ligii 1.

Dennis Man ar putea prinde un transfer de vis

Dennis Man ar putea prinde un transfer stelar, un club mare din Europa fiind pe urmele sale. Internaţionalul român a intrat în atenţia celor de la Beşiktaş, după prestaţiile din acest sezon de la Parma.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man a fost transferat de Parma în iarna lui 2021, de la FCSB. Italienii i-au plătit lui Gigi Becali în schimbul atacantului suma de 11 milioane de euro. În prezent, internaţionalul român în vârstă de 24 de ani este cotat la 6,5 milioane de euro, conform site-urile de specialitate.

Dennis Man se află pe “radarul” celor de la Beşiktaş, după ce în trecut s-a zvonit că şi Galatasaray, o altă forţă din Turcia, îl monitorizează pe mijlocaşul român.

Beşiktaş, care ocupă locul 8 în clasamentul Turciei, suferă în compartimentul ofensiv, după ce mijlocaşul Rachid Ghezzal nu şi-a revenit din accidentarea suferită în pauza competiţională din vară. Astfel, turcii de la Fanatik.tr anunţă că o soluţie pentru atacul echipei ar fi Dennis Man, căruia îi apreciază polivalenţa.

Jucătorul român de 24 de ani pare a fi un nume atractiv datorită capacității sale de a juca în pozițiile de extremă dreapta, stânga, dar și atacant. S-a aflat că Beşiktaş plănuieşte să ia legătura în perioada următoare (n.r. cu Parma) pentru fotbalist, care a fost şi pe agenda de transferuri a lui Galatasaray”, au titrat cei de la Fanatik.tr.

Câți bani va încasa Gigi Becali dacă Parma îl vinde pe Dennis Man

Presa din Italia a anunțat că “rossonerii” îl monitorizează pe atacantul român. În cazul în care campioana Italiei va materializa transferul, Becali va încasa un procent promițător.

Patronul Parmei i-a stabilit prețul lui Dennis Man. Recent, în presa italiană s-a scris că Kyle Krause îl va vinde pe român în schimbul a 7 milioane de euro. Suma cerută de omul de afaceri american a crescut între timp, odată cu apariția interesului din partea Milanului.

Potrivit Parma Live, patronul clubului emilian va solicita cel puțin 11 milioane de euro pentru internaționalul român, adică echivalentul sumei achitate de Parma anul trecut FCSB-ului, fără eventualele bonusuri de performanță incluse.

Reclamă

Există șanse ca Krause să ceară o sumă chiar mai mare, ținând cont că Gigi Becali și-a păstrat un procent dintr-un viitor transfer al lui Man. Mai precis, FCSB va încasa 5% din următoarea tranzacție în care va fi implicat atacantul de 24 de ani.

În cazul în care AC Milan se va decide și va plăti 11 milioane de euro în schimbul lui Dennis Man, Gigi Becali va primi, la rândul său, 550.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani Vezi toate știrile
Citește și