Închide meniul

Ianis Hagi e aproape de un transfer la Galatasaray! Turcii sunt gata să achite 20 de milioane de euro

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 decembrie 2021, 11:28 / Actualizat: 25 martie 2023, 14:51

Ianis Hagi e aproape de un transfer la Galatasaray! Turcii sunt gata să achite 20 de milioane de euro

Ianis Hagi este unul dintre starurile lui Rangers

Hepta

  • Destinaţie surpriză pentru Ianis Hagi
  • Super-echipa care îl vrea pe român din această iarnă

Ianis Hagi e aproape de un transfer la Galatasaray! Ianis Hagi este foarte aproape de a pleca din Scoţia chiar din această iarnă. Internaţionalul român cotat la 20 de milioane de euro este dorit de o super-echipă dn Europa care este gata să achite suma de transfer pe care o cer cei de la Glasgow Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi este foarte aproape de a o lăsa pe Glasgow Rangers pentru Galatasaray. Deşi e dorit de mai multe cluburi europene, printre care AS Roma sau Sevilla, internaţionalul român este foarte aproape de SuperLig. Se pare că gruparea Cim-Bom-Bom este singura dispusă să le achite scoţienilor suma dorită, de 20 de milioane de euro.

Ianis Hagi e aproape de un transfer la Galatasaray!

Ianis Hagi este foarte aproape de a pleca de pe Ibrox Park chiar din această iarnă. Cei de la Galatasaray urmează să se întâlnească cu cei de la Rangers în perioada următoare pentru a perfecta detaliile transferului lui Ianis Hagi la Galata, anunţă Sabah Spor. Şi fanii lui Rangers sunt împărţiţi în privinţa lui Ianis Hagi. Unii sunt vehemenţi şi spun că acesta nu ar trebui să plece, în timp ce alţii spun că echipa s-ar descurca şi fără internaţionalul român.

Reclamă
Citește și:

Cifre bune pentru român în acest sezon

Ianis Hagi are cifre bune la Rangers în acest sezon. A jucat deja în 20 de partide şi a contribuit la șapte dintre golurile lui Rangers. Golurile lui Ianis atât în campionat, cât şi în Cupa Ligii, dar şi în Europa League. Are trei reuşite şi patru assist-uri. Ianis Hagi joacă la Rangers din ianuarie 2020, când a fost împrumutat de Genk, iar șase luni mai târziu scoțienii l-au achiziționat definitiv, în schimbul a 3.5 milioane de euro.

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia - România 3-2. Ce a spus fostul internațional despre fiul „Regelui”.
AntenaPLAY • 27 mart., 19:33
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid
AntenaPLAY • 27 mart., 17:09
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!”