Închide meniul

Ce au scris italienii, după dubla lui Mihăilă în Elveţia – România: „Seară de neuitat”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 20 iunie 2023, 12:11

Ce au scris italienii, după dubla lui Mihăilă în Elveţia – România: „Seară de neuitat

Ce au scris italienii, după dubla lui Mihăilă în Elveţia - România

Valentin Mihăilă, în Elveţia - România / ProfiMedia

Ce au scris italienii, după dubla lui Mihăilă în Elveţia – România. „Tricolorii” au obţinut un rezultat de egalitate nesperat la Lucerna, după ce au fost conduşi cu 2-0 la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă a înscris în minutele 89 şi 90+2 şi a adus punctul nesperat pentru echipa lui Edi Iordănescu.

Ce au scris italienii, după dubla lui Mihăilă în Elveţia – România: „Seară de neuitat”

Mihăilă a reuşit dubla în meciul cu Elveţia, ambele sale goluri venind din pasele unui alt jucător care evoluează în Italia, Olimpiu Moruţan.

După dubla de la Lucerna, italienii au scris despre cele două reuşite ale jucătorului de la Parma:

„A fost o seară de neuitat pentru Valentin Mihăilă. Atacantul de la Parma a fost progragonistul în remiza obţinută de România în Elveţia, scor 2-2. Gazdele au condus cu 2-0 în prima repriză, mulţumită celor două goluri marcate de starul lui Basel, Zeki Amdouni. Iordănescu a decis să aducă întăriri de pe bancă, pentru a schimba soarta jocului.

Reclamă

În timp ce coechipierul Dennis Man a rămas pe bancă, Mihăilă a intrat pe teren în minutul 57 şi a fost decisiv. În minutul 89, când meciul părea gata, atacantul l-a învins pe Sommer. Trei minute mai târziu, Mihăilă a înscris golul egalizator. Din nou, jucătorul lui Pisa, Moruţan, a fost cel care a pasat decisiv şi l-a servit pe Mihăilă, care a reuşit dubla”, au scris cei de la parmalive.com.

Valentin Mihăilă a răbufnit după dubla fabuloasă din Elveţia – România 2-2

Valentin Mihăilă a avut un discurs dur şi pentru contestatari, după ce a fost eroul naţionalei lui Edi Iordănescu.

„Mă simt foarte bine, sunt fericit, dar în acelaşi timp sunt trist pentru că din nou cred că am suferit o leziune musculară pe coapsa dreaptă. Nu prea mă încântă acest lucru.

Reclamă 4 / 0/3

Un rezultat pe care, părerea mea, îl meritam. A doua repriză am făcut o repriză foarte bună. Îmi felicit coechipierii, echipa, suporterii pe această cale pentru că ne-au susţinut până în ultimul moment. Am crezut în şansa noastră şi am reuşit să egalăm.

Cu o fază înainte de gol am pasat în lateral la Burcă, am simţit că mi s-a încărcat puţin muşchiul. Iar apoi, la pasa lui Moruţan şi am dat al doilea gol, înainte de gol am simţit cum m-a înţepat piciorul pe coapsă şi asta a fost.

Cred că, dacă eram bine, poate aveam noroc şi îl dădeam şi pe al treilea (n.r. a început să zâmbească). Noi am avut încredere în noi, cu toate că… majoritatea oamenilor din România nu prea au încredere în noi. Zic că suntem slabi, că e o naţională mică. Am demonstrat că… în prima repriză am jucat destul de slab, dar cu toţii ştiu că Elveţia e o forţă a Europei. A doua repriză am prins încredere. Probabil că a doua repriză s-au mai relaxat puţin şi am prins noi aripi. Vreau să fac aşa… să dau un semn, pentru că…suntem o echipă mică, cum spun toţi… dar aveţi încredere în noi, pentru că alţii nu aveţi! Dacă aveţi alţii, de ce nu chemaţi alţii?

Credeţi în noi pentru că suntem o ţară, credeţi în noi! Dacă nu am fi noi, ar fi alţii. Vreau să aveţi încredere în noi pentru că suntem o ţară. Toţi vrem la EURO. Am auzit critici pentru că ne-am bucurat că s-a anulat golul în Kosovo. Dar ce voiaţi, să plângem? Să nu ne bucurăm că se anulează golul?„, a spus Valentin Mihăilă după Elveţia – România 2-2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și