Închide meniul

Eric Bicfalvi, erou la Ural! Românul a marcat superb în prelungiri şi a declanşat nebunia în tribune

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2023, 22:06

Eric Bicfalvi, erou la Ural! Românul a marcat superb în prelungiri şi a declanşat nebunia în tribune

Eric Bicfalvi, erou la Ural, după ce a marcat în prelungiri

Eric Bicfalvi, în timpul unui meci la Ural/ Hepta

Eric Bicfalvi a fost erou în ultimul meci de la Ural, după ce a marcat în prelungirile partidei cu Spartak Moscova. Internaţionalul român a declanşat nebunia în tribune, după golul reuşit în minutul 90+4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eric Bicfalvi i-a adus victoria lui Ural, în duelul din etapa a 4-a din prima ligă din Rusia. Echipa românului a învins-o, pe teren propriu, pe Spartka Moscova.

Eric Bicfalvi, erou la Ural, după ce a marcat în prelungiri

Eric Bicfalvi a început meciul cu Spartak Moscova ca rezervă. Internaţionalul român de 34 de ani a fost trimis în teren în minutul 85, în locul lui Kulakov.

Spartak Moscova conducea cu scorul de 2-1, în momentul în care Bicfalvi a fost introdus pe teren. La cinci minute distanţă după intrarea sa, Egorychev a reuşit să restabilească egalitatea pe tabelă.

Ulterior, în minutul 90+4, Eric Bicfalvi a marcat golul victoriei celor de la Ural. Mijlocaşul român a înscris superb, cu un şut din lateralul porţii, la care portarul celor de la Spartak Moscova nu a avut nicio reacţie.

Reclamă

Imediat după golul românului, s-a declanşat nebunia în tribunele arenei celor de la Ural. Bicfalvi a mers la fanii echipei sale şi s-a bucurat alături de ei, după golul marcat pe final de joc.

Ural, echipa lui Eric Bicfalvi, este lider în prima ligă din Rusia, cu 10 puncte obţinute după patru etape disputate. După terminarea rundei a patra, doar Krasnodar o mai poate depăşi pe Ural, în cazul în care o va învinge pe Orenburg.

Reclamă 4 / 0/3

Eric Bicfalvi, declarație neașteptată după șase ani petrecuți în Rusia

Eric Bicfalvi, mijlocașul celor de la Ural, a avut o declarație neașteptată după șase ani petrecuți în Rusia. Fotbalistul, în vârstă de 35 de ani, a fost transferat de Ural, la începutul lui 2017, liber de contract, de la Tom Tomsk.

„M-am adaptat repede (n.r. în Rusia). În primul rând, am jucat deja în Ucraina. În al doilea rând, Rusia şi România sunt asemănătoare. Aici totul este ca în Europa: bucătărie, cultură, religie, oameni, mod de viaţă.

(n.r. te consideri o legendă a lui Ural?) Nu-mi place deloc să gândesc în aceşti termeni. Îmi place să fiu un jucător de echipă şi să nu mă pun deasupra celorlalţi. Las fanii să judece, dar cu siguranţă nu mă voi numi legendă.

Am învăţat câteva cuvinte şi expresii în Ucraina. M-a ajutat foarte mult să citesc cărţi în limba rusă. Cred că după atâţia ani în această ţară deja am devenit şi eu rus.

O dată am primit o ofertă, dar am ales să rămân la Ural. Sunt la fiecare şase luni. Ultima dată când unele cluburi au încercat să profite de situaţia politică din jurul Rusiei, s-au oferit să suspende contractul. Am refuzat. După aceea nu m-au contactat.

După părerea mea, acest lucru este pur şi simplu necinstit în raport cu Ural. Sunt aici pentru al şaptelea an, dau totul pentru echipă şi nu pot face asta”, a declarat Eric Bicfalvi, pentru Sport-express.ru.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:50 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 1-0! Muhar a dat lovitura! Clujenii luptă pentru victorie, pentru a reveni pe locul doi 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four Vezi toate știrile
Citește și