Închide meniul

Erling Haaland la Liverpool? Jurgen Klopp a dat cărţile pe faţă! Ce a spus despre „maşinăria de goluri” de la Borussia Dortmund

Cosmin Cioboată Publicat: 6 aprilie 2022, 18:54

Erling Haaland la Liverpool? Jurgen Klopp a dat cărţile pe faţă! Ce a spus despre „maşinăria de goluri de la Borussia Dortmund

Erling Haaland nu se află pe lista lui Liverpool

Profimedia

  • Erling Haaland nu se află pe lista lui Liverpool
  • Anunţul lui Jurgen Klopp

Jurgen Klopp a dezvăluit că Liverpool nu va încerca să-l transfere pe Erling Haaland. Managerul „cormoranilor” spune că suma cerută pentru „maşinăria de goluri” de la Borussia Dortmund este „nebunească”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland este unul dintre cei mai „vânaţi” jucători din fotbalul actual. Multe cluburi de top din Europa visează să-l transfere pe starul Borussiei Dortmund, însă nu și Liverpool.

Erling Haaland nu se află pe lista lui Liverpool! Anunţul ferm făcut de Jurgen Klopp

Jurgen Klopp a dezvăluit că echipa sa nu va încerca să-l aducă pe Haaland pe Anfield. Managerul lui Liverpool consideră că suma cerută pentru atacantul norvegian este „nebunească”.

Reclamă

„Nicio şansă! Nu vom merge după el (n.r. – Erling Haaland). Sumele implicate sunt pur şi simplu nebuneşti. Nu vom avea nimic de-a face cu el. Sincer să fiu, eu nu vreau să mă implic în aşa ceva. Nu este deloc distractiv.”, a spus Jurgen Klopp, citat de Reuters.

Reclamă

Mai precis, echipele care se bat pentru semnătura lui Haaland vor fi nevoite să plătească 200 de milioane de euro. Suma uriaşă va fi distribuită astfel: 100 de milioane către Borussia Dortmund, 50 de milioane către agentul său, Mino Raiola, şi 50 de milioane către tatăl atacantului, Alf-Inge Haaland.

Real Madrid, Barcelona și Manchester City se numără printre giganții din fotbalul european care se luptă pentru transferul luI Erling Haaland.

„Robotul” Haaland, tentat să semneze cu Barcelona! Ce i-ar fi transmis Xavi

Erling Haaland trebuie să își decidă viitorul în mai puțin de o lună. Granzii Europei sunt pe urmele sale, iar Mundo Deportivo anunță că varianta Barcelona nu a picat definitiv. Catalanii nu își permit un salariu uriaș, dar sursa citată anunță că Xavi l-ar fi făcut pe superstarul norvegian să ia în calcul transferul pe Camp Nou.

Reclamă 4 / 0/3

Umilința din ”El Clasico”, scor 4-0, l-ar fi determinat pe Erling Haaland să analizeze din nou posibila sa destinație, scrie sursa citată. Xavi vrea să se bazeze doar pe tineri, lucru pe care i l-a transmis atacantului la Munchen, când cele două părâi s-au întâlnit.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu