Închide meniul

Erling Haaland, maşinărie de goluri! Superstarul norvegian a reuşit un hat-trick de senzaţie în Norvegia – Gibraltar 5-1. Cifrele incredibile ale atacantului

Dragoș Vasile Publicat: 8 septembrie 2021, 0:13

Erling Haaland, maşinărie de goluri! Superstarul norvegian a reuşit un hat-trick de senzaţie în Norvegia – Gibraltar 5-1. Cifrele incredibile ale atacantului

Erling Haaland, hat-trick în Norvegia - Gibraltar 5-1

Profimedia

  • Norvegia – Gibraltar 5-1
  • Erling Haaland, hat-trick de senzaţie

Erling Haaland, maşinărie de goluri! Superstarul norvegian a reuşit un hat-trick de senzaţie în Norvegia – Gibraltar 5-1

Erling Haaland este o adevărată maşinărie de goluri. Superstarul norvegian a marcat de trei ori în victoria cu Gibraltar, scor 5-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haaland a punctat pentru prima oară în minutul 27, iar dubla a reuşit-o în minutul 39. Atacantul nu s-a oprit până nu a reuşit hat-trick-ul. Acesta a marcat al treilea gol în minutul 90+1.

Acesta a fost al doilea meci la nivel internaţional în care atacantul marhează trei goluri. Primul a fost chiar contra României.

Reclamă

În urma hat-trick-ului de senzaşie, Erling Haaland a ajuns la cifre cu adevărat impresionante. A reuşit 20 de goluri în ultimele 16 meciuri!

Reclamă

Pentru Norvegia, acesta a marcat 5 goluri în ultimele trei meciuri.

De asemenea, acesta a reuşit deja 124 de goluri în 173 de partide la doar 21 de ani.

Jurgen Klopp îl aşteaptă cu braţele deschise la Liverpool pe Erling Haaland

Erling Haaland (21 ani) este unul dintre cei mai curtaţi jucători ai planetei. Jurgen Klopp este ultimul nume important din fotbal care recunoaşte că a fost cucerit de vedeta lui Dortmund. Tehnicianul este cu ochii pe norvegian şi s-a amuzat când a fost întrebat despre transferul acestuia la Liverpool.

Reclamă 4 / 0/3

„Băiatul este o forţă a naturii, are o energie proprie. Este un jucător incredibil şi îmi place să-l urmăresc. Nu am numărul lui”, a spus Jurgen Klopp, citat de Daily Mail.

În afară de Liverpool, Real Madrid și Chelsea sunt alte echipe care au arătat interes pentru Erling Haaland. Dortmund a cerut 175 de milioane de euro pentru starul norvegian. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota sa de piaţă este de 130 de milioane de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lituania - Gibraltar 1-0. România şi-a aflat ultima adversară din Nations League
AntenaPLAY • 26 mart., 20:55
Lituania – Gibraltar 1-0. România şi-a aflat ultima adversară din Nations League
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu
Erling Haaland a spus cine este cel mai bun jucător din istoria fotbalului
Fotbal extern • 5 mart., 20:36
Erling Haaland a spus cine este cel mai bun jucător din istoria fotbalului: „A câștigat toate trofeele”
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City - Manchester United
Premier League • 3 mart., 18:45
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City – Manchester United. Cum a trimis din 2 metri