Închide meniul

Eroul lui Villarreal! Juan Foyth a jucat finala Europa League cu un bandaj uriaş pe cap + De ce i-au mulţumit spaniolii lui Jose Mourinho

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 mai 2021, 9:43

Eroul lui Villarreal! Juan Foyth a jucat finala Europa League cu un bandaj uriaş pe cap + De ce i-au mulţumit spaniolii lui Jose Mourinho

Profimedia

Eroul lui Villarreal: Juan Foyth a jucat finala Europa League cu un bandaj uriaş pe cap

Eroul lui Villarreal! Juan Foyth a jucat finala Europa League cu un bandaj uriaş pe cap. În debutul partidei, acesta a ieşit plin de sânge de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eroul lui Villarreal! Juan Foyth a terminat finala Europa League cu un bandaj uriaş pe cap

Foyth s-a izbit cu faţa de genunchiul lui Paul Pogba. Fundaşul dreapta argentinian a revenit cu un bandaj uriaş pe cap şi a rezistat până în minutul 88 al finalei de la Gdansk.

În vârstă de 23 de ani, Foyth a fost împrumutat de la Tottenham, în 2020. Fanii spanioli s-au amuzat pe reţelele sociale. I-au mulţumit lui Jose Mourinho, care era atunci antrenorul londonezilor.

Suporterii englezii au glumit şi au scris că Mourinho l-a trimis pe Foyth ca să-şi încurce fosta echipă, Manchester United. „O nebunie cum Mourinho râde mereu la urmă”, a comentat unul dintre aceştia.

Reclamă

„Agen Foyth, misiunea îndeplinită”, a scris şi Squawka Football.

Reclamă 4 / 0/3

În loc să joace în Champions League, unde Villarreal şi-a câştigat un loc în urma cuceririi Europa League, Foyth va trebui să revină la Tottenham, care e calificată în Conference League.

Foyth a trăit de pe banca de rezerve finalul dramatic al meciului de la Gdansk şi abia a aşteptat să fugă pe teren ca să îşi felicite colegii.

Unai Emery şochează după finala Europa League

Unai Emery şochează după finala Europa League, câştigată de Villarreal în faţa lui Manchester United, după loviturile de departajare. Pentru „Submarinul Galben” au marcat toţi cei 11 jucători executanţi, iar Emery susţine că nu a exersat la antrenamente penalty-urile.

„Secretul este munca. Jucătorii au arătat o frumoasă mentalitate pe tot parcursul competiţiei şi în finală. Am reuşit să rezistăm împotriva unui adversar bun, să înscriem când am putut şi să terminăm mai bine decât ei.

Loviturile de departajate nu sunt atât de mult o loterie: trebuie să ai un cap tare în momentul de maximă presiune al execuţiei, iar jucătorii au fost fabuloşi. Încerc să le ofer tot ce le permite să lucreze mai bine şi să-şi cunoască adversarul, lucruri care să-i facă să crească în adversitate. Trebuie să răspunzi întotdeauna prezent în faţa circumstanţelor.

În acest sezon, nu am lucrat la penalty-uri (n.r. – la antrenamente), dar jucătorii au fost fabuloşi. Este uimitor şi minunat că toată lumea a înscris. Este o mândrie pentru Villarreal, pentru preşedintele său, pentru proiectul său”, a declarat Emery, după finala câştigată de Villarreal în faţa lui Manchester United.

Reclamă

Unai Emery, omul record în Europa League

Unai Emery a stabilit un record pentru cele mai multe cupe Europa League şi UEFA câştigate în carieră. El a ajuns la cota 4, câştigând trofeele în 2014, 2015, 2016 şi 2021. Mai mult, în secolul 21, doar Villarreal şi Chelsea au câştigat Europa League fără să piardă niciun meci.

Villarreal a câştigat pentru prima dată Liga Europa, miercuri seară, la Gdansk, învingând echipa Manchester United în urma loviturilor de departajare, scor 12-11.

La finalul prelungirilor, scorul a fost 1-1, golurile fiind marcate de Gerard Moreno ’29 pentru Villarreal şi Cavani ’55 pentru United. La loviturile de departajare, scor 11-10, toţi jucătorii echipei spaniole au marcat, inclusiv portarul Rulli, în timp ce de la Manchetser United a ratat portarul De Gea.

Recomandări
  • Villarreal a câştigat în premieră finala Europa League
  • Spaniolii au învins-o dramatic pe Manchester United

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și