Închide meniul

Europa League | Ianis Hagi, un sfert de oră, într-un meci nebun. Remize pentru Lucescu, Stanciu şi Tătărușanu. Toate rezultatele le găsiţi AICI

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 februarie 2021, 20:55

Europa League | Ianis Hagi, un sfert de oră, într-un meci nebun. Remize pentru Lucescu, Stanciu şi Tătărușanu. Toate rezultatele le găsiţi AICI

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Europa League revine

UPDATE 24:00: S-a terminat și a doua serie de partide ale serii în Europa League. Benfica și Arsenal au terminat la egalitate pe Olimpico, 1-1. Granada a învins-o surprinzători pe Napoli, scor 2-0. Villarreal, Șahtior și Ajax au câștigat toate în deplasare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antwerp și Rangers au oferit meciul serii. A fost 4-3 pentru echipa lui Steven Gerrad, care l-a introdus pe Ianis Hagi cu 15 minute înainte de final. Românul a ratat o ocazie uriașă și a oferit o pasă excelentă, pe care Ryan Kent n-a reușit însă să o fructifice. 

UPDATE 23:45: Ocazie uriașă pentru Ianis Hagi! Românul a primit mingea în șase metri, dar a șutat pe lângă poartă. 

UPDATE 23:40: Ianis Hagi este introdus de Steven Gerrard în ultimul sfert de oră al meciului Antwerp – Rangers. 

UPDATE: 22:00 S-au terminat primele partide ale serii în Europa League. Olympiacos și PSV au oferit un spectacol de zile mari la Atena, grecii câștigând cu 4-2. Manchester United a dat de pământ cu Real Sociedad, 0-4 în deplasare. Și Tottenham s-a distrat în această seară, câștigând cu 4-1 pe terenul lui Wolfsberger.

Reclamă

Stanciu și Slavia Praga au scos o remiză albă din duelul cu Leicester City, în timp ce Milan a fost ținută în șah de Steaua Roșie Belgrad, scor 2-2. Fosta adversară din grupe a CFR-ului, Young Boys, a produs marea surpriză a "16-imilor" și a învins-o cu 4-3 pe Leverkusen. 

LIVE SCORE Meciurile tur din 16-imile Europa League

Dinamo Kiev – Club Brugge 1-1
Braga – AS Roma 0-2
Krasnodar – Dinamo Zagreb 2-3
Olympiacos – PSV 4-2
Real Sociedad – Manchester United 0-4
Slavia Praga – Leicester City 0-0
Steaua Roșie Belgrad – AC Milan 2-2
Wolfsberger – Tottenham 1-4
Young Boys – Leverkusen 4-3
Antwerp – Rangers 3-4
Benfica – Arsenal 1-1
Granada – Napoli 2-0
Lille – Ajax 1-2
Maccabi Tel Aviv – Șahtior 0-2
Molde – Hoffenheim 3-3
Salzburg – Villareal 0-2

UPDATE: Steaua Roşie Belgrad – AC Milan 2-2! Gazdele au marcat în inferioritate numerică, în minutul 90+4, prin Milan Pavkov.

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE: Nicolae Stanciu a fost înlocuit în minutul 73 la Slavia Praga.

UPDATE: Steaua Roșie Belgrad – AC Milan 1-2! The Hernandez o readuce pe Milan în avantaj. 

UPDATE: Steaua Roșie Belgrad – AC Milan 0-1! Pankov trimite în proprie poartă. 

UPDATE: Nicolae Stanciu este titular la Slavia Praga contra lui Leicester, în timp ce Ciprian Tătăruşanu stă pe bancă la meciul lui AC Milan de pe terenul lui Steaua Roşie Belgrad.

UPDATE: Dinamo Kiev – Club Brugge 1-1! Mechele aduce egalarea pentru Brugge pe terenul lui Dinamo Kiev. 

UPDATE: Dinamo Kiev – Club Brugge 1-0! Buyalskyy deschide scorul cu o execuție superbă pentru echipa lui Mircea Lucescu. 

Mircea Lucescu a făcut o figură frumoasă cu Dinamo Kiev pe plan intern, acolo unde este pe primul loc în Ucraina. “Il Luce” a mai câștigat Europa League în 2009, când se afla pe banca lui Șahtior. La 12 ani de la acea performanță, Club Brugge este prima echipa care stă în calea românului în drumul spre finală. 

Reclamă

Nicolae Stanciu, duel de foc cu Leicester City 

Nicoale Stanciu a marcat un gol de zile mari în ultima etapă din Cehia. Românul are un gol și un assist în acest sezon de Europa League și e gata să facă un meci mare împotriva lui Leicester. În 2017, pe când era la Anderlecht, Stanciu a ajuns până în sferturile acestei competiții. 

Ianis Hagi, gata să-și ia revanșa în fața belgienilor 

Ianis Hagi și Rangers se vor duela cu Antwerp, fosta echipă a lui Ladislau Boloni. “Fiul Regelui” nu a confirmat în Belgia, în tricoul lui Genk, și e gata să-și ia revanșa în fața fostei adversare din Pro League. Hagi Jr. a jucat trei meciuri în acest sezon de Europa League și a marcat un gol.  

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și