Închide meniul

Fabrizio Romano a dezvăluit cine va câştiga Balonul de Aur: „Este clar”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 12 octombrie 2023, 19:21

Fabrizio Romano a dezvăluit cine va câştiga Balonul de Aur: „Este clar

Fabrizio Romano a dezvăluit cine va câştiga Balonul de Aur

Kylian Mbappe, Erling Haaland şi Lionel Messi / colaj Hepta

Fabrizio Romano a dezvăluit cine va câştiga Balonul de Aur. Jurnalistul cunoscut pentru anunţurile reuşite despre transferuri e convins că Lionel Messi va fi premiat cu cel de al optulea Balon de Aur din istorie!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De altfel, la casele de pariuri, Lionel Messi este mare favorit să obţină această distincţie. Messi, care a cucerit anul trecut Campionatul Mondial cu Argentina, are o cotă de doar 1.15 la câştigarea Balonului de Aur. Următorul favorit este Erling Haaland, cu o cotă de 5.00.

Fabrizio Romano a dezvăluit cine va câştiga Balonul de Aur: „Este clar”

Messi are în program o călătorie la Paris, pe 30 octombrie, când este ceremonia pentru Balonul de Aur. Este clar la ce ne așteptăm, ne așteptăm ca Messi să câștige trofeul. Vom vedea ce se va întâmpla, dar Messi este pregătit pentru această ceremonie”, a declarat Fabrizio Romano, citat de sports.fr.

Cunoscutul jurnalist a anunţat, recent, că Lionel Messi se va concentra pe echipa de club şi pe echipa naţională în această pauză competiţională din SUA pentru echipa lui.

Mai multe surse scriau că Messi ar putea fi împrumutat la FC Barcelona sau la Al Hilal.

Reclamă

Lista completă a jucătorilor nominalizați la Balonul de Aur 2023

Preşedintele de la PSG, în culmea fericirii după plecările lui Messi, Neymar şi Ramos

Preşedintele de la PSG a oferit declaraţii, după plecările lui Lionel Messi, Neymar şi Sergio Ramos de la club. Nasser Al-Khelaifi a declarat că echipa a suferit un cutrem, în sensul pozitiv, în vara trecută.

PSG s-a despărţit de trei vedete, înainte de startul sezonului. Lionel Messi s-a transferat la Inter Miami, Neymar la Al-Hilal, în timp ce Sergio Ramos a revenit la Sevilla.

Nasser Al-Khelaifi a oferit o serie de declaraţii, despre schimbările care s-au produs în club, în perioada verii. Clubul s-a reorientet către jucători tineri, iar preşedintele francezilor a declarat că este nevoie de răbdare, pentru noul proiect de la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost un cutremur pozitiv la club”

Am suferit un cutremur la club, în sens pozitiv, în această vară, mai mult decât și-a imaginat cineva…

Când construiești noi fundații, este nevoie de timp. Îți trebuie răbdare și perseverență. Reacțiile exagerate nu-și au locul.

Știm că mergem în direcția potritivă”, a declarat Nasser Al-Khelaifi, citat de Fabrizio Romano.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și