Închide meniul
VIDEO

Gareth Bale, ironie supremă! A vorbit perfect spaniolă la Los Angeles, deşi la Real Madrid n-a făcut-o timp de 9 ani

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 iulie 2022, 15:40

Gareth Bale, ironie supremă! A vorbit perfect spaniolă la Los Angeles, deşi la Real Madrid n-a făcut-o timp de 9 ani

Gareth Bale a semnat cu Los Angeles FC

Gareth Bale, în timpul unui meci pentru Los Angeles FC / Profimedia

Gareth Bale (32 ani) nu s-a putut abţine şi a oferit o ironie supremă după ce a ajuns la Los Angeles. Galezul, care era des criticat de presa din Spania, le-a transmis fanilor un mesaj în spaniolă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bale a semnat cu Real Madrid în 2013 şi, timp de 9 ani, nu a vorbit spaniolă în capitala Spaniei. Acesta prefera să comunice în limba engleză, invocând diverse motive.

Gareth Bale, ironie supremă: a vorbit perfect spaniolă la Los Angeles, deşi la Real Madrid n-a făcut-o timp de 9 ani

Presa din Spania l-a criticat de-a lungul timpului pe Bale pentru această decizie. Acum, după ce a plecat de la Real, galezul a vrut să le dea peste nas acestora.

Într-un videoclip pentru Los Angeles FC, noua sa echipă, internaţionalul galez vorbeşte perfect limba spaniolă. Videoclipul a strâns nu mai puţin de 1.5 milioane de vizualizări, iar fanii s-au amuzat teribil.

Reclamă

„Fotbalul din America creşte mereu. A fost o oportunitate excelentă şi am simţit că este cea mai bună decizie pentru mine şi familia mea”, a explicat Bale transferul în MLS, citat de Give Me Sport.

Gareth Bale a semnat cu Los Angeles FC

Gareth Bale a făcut oficială mutarea sa la Los Angeles FC. Galezul plecat de la Real Madrid a postat pe rețelele de socializare primele imagini în tricoul formației din MLS.

Gareth Bale a semnat cu Los Angeles FC din postura de jucător liber de contract. Înțelegerea galezului cu formația din MLS e valabilă până în iunie 2023. Los Angeles FC l-a semnat recent și pe Giorgio Chiellini, de la Juventus.

Reclamă 4 / 0/3

Bale, 9 ani sub contract cu Real Madrid

Gareth Bale a ajuns la Real Madrid în 2013, când Florentino Perez l-a luat de la Tottenham pentru nu mai puțin de 101 milioane de euro.

258 de meciuri, 106 goluri și 67 de assist-uri sunt cifrele lui Gareth Bale la Real Madrid. Galezul e al doilea cel mai scump transfer din istoria „galacticilor”, după Eden Hazard, care a costat 115 milioane de euro, venit de la Chelsea, în 2019.

În perioada petrecută în Spania, Bale a câştigat cinci trofee UEFA Champions League, trei titluri în La Liga, trei Supercupe ale Europei, trei Supercupe ale Spaniei, o Cupă a Spaniei şi patru Campionate Mondiale ale Cluburilor.

Recomandări
  • Gareth Bale, ironie supremă
  • A vorbit perfect spaniolă la Los Angeles, deşi la Real Madrid n-a făcut-o timp de 9 ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și