Închide meniul

Ianis Hagi, aproape de transferul vieţii, chiar dacă nu va mai juca în acest sezon. E pe aceeaşi listă cu James Rodriguez

Dan Roșu Publicat: 25 martie 2022, 14:16

Ianis Hagi, aproape de transferul vieţii, chiar dacă nu va mai juca în acest sezon. E pe aceeaşi listă cu James Rodriguez

Ianis Hagi, Rangers

Ianis Hagi, în timpul unui meci pentru Rangers / Getty Images

  • Ianis Hagi, dorit de Galatasaray
  • Hagi e cotat la 7 milioane de euro

Ianis Hagi este dorit de Galatasaray, din această vară, chiar dacă jucătorul lui Rangers se recuperează încă după operaţia suferită cu două luni în urmă, la genunchi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turcii de la Aspor susţin că Galatasaray a revenit pe pista Ianis Hagi, jucător pe care l-a mai vrut şi în precedentele perioade de mercato. Jurnaliştii l-au cotat pe mijlocaşul de 23 de ani la 7 milioane de euro.

Hagi se află pe o listă selectă a Galatei, unde regăsim două nume mari, James Rodriguez, fostul star al lui Real Madrid, şi Mohamed Elneny, jucător care a trecut pe la Arsenal.

Reclamă

Hagi, mesaj pentru tricolori, înainte de România – Grecia

Fiul lui Gică Hagi este nerăbdător să se întoarcă la prima reprezentativă. A fost operat şi speră să fie pregătit de luptă în meciurile din UEFA Nations League. Ianis i-a încurajat pe cei care au fost convocaţi.

„În primul rând bun venit noului staff, sper să avem parte numai de succese împreună şi să reuşim să-i facem pe suporterii echipei naţionale fericiţi. În acelaşi timp vreau să-i salut pe toţi cei care sunt acolo, la Mogoşoaia. Îmi este dor de voi şi abia aştept să ne vedem. Jucătorilor le doresc multă baftă, să înceapă cu dreptul acest an.

Reclamă

Clar că îmi doresc să revin cât mai repede la echipa naţională. Pentru asta muncesc zi de zi, sper să mă recuperez aşa cum trebuie şi să ne vedem cât mai repede pe teren alături de suporteri. Îmi este dor de toată lumea şi încă o dată vă doresc multă baftă„, a fost mesajul lui Ianis Hagi pentru jucătorii şi staff-ul echipei naţionale a României.

Ianis, elogiat de Gică Hagi în Marca

Jucătorul lui Rangers a fost elogiat de tatăl său, Gică Hagi în presa din Spania. „Regele” a vorbit cu jurnaliştii de la Marca şi le-a explicat ce fel de fotbalist este fiul său.

„E un număr 10 ca mine, cu ultima pasă și gol. Face diferența prin creativitate, dar nu este un golgheter. Păcat că acum este accidentat, dar a avut un an grozav la Rangers și cred că este un jucător cu multă personalitate”, a declarat Gică Hagi pentru Marca.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi a suferit o ruptură la ligamentele încrucișate ale genunchiului și a fost supus unei intervenții chirurgicale. Operația a avut loc la Glasgow și se estimează că fotbalistul nu va mai putea juca în acest sezon. Totuși, Giovanni Van Bronckhorst, antrenorul lui Rangers, a luat în calcul ce e mai rău și anunță că elevul său poate lipsi chiar și nouă luni.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia - România 3-2. Ce a spus fostul internațional despre fiul „Regelui”.
AntenaPLAY • 27 mart., 19:33
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid
AntenaPLAY • 27 mart., 17:09
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!”