Închide meniul

Ianis Hagi ar putea să se lupte cu Lewandowski și Haaland în Bundesliga! Echipa care are planuri uriașe cu fiul "Regelui"

Alexandru Ivan Publicat: 7 mai 2021, 16:03 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

Ianis Hagi ar putea să se lupte cu Lewandowski și Haaland în Bundesliga! Echipa care are planuri uriașe cu fiul "Regelui"

profimediaimages

Ianis Hagi, aproape de plecarea de la Rangers

  • Ianis Hagi ar putea pleca de la Rangers
  • Românul e dorit în Germania

După Sevilla și Lazio, și Bochum a pornit pe urmele lui Ianis Hagi, scrie sport.ro. Nemții se află în prezent în liga a doua, dar au șanse mari să promoveze la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, duel cu Lewandowski și Haaland în Bundesliga?

Sursa citată notează că Bochum vrea să-l aducă pe Hagi să ducă echipa la următorul nivel, odată cu promovarea în Bundesliga.

Bochum este lider în eșalonul secund din Germania, cu trei etape rămase de jucat. Are șapte puncte peste locul de baraj, însă ocupanta poziției respective, Kiel, are două meciuri mai puțin disputate.

Reclamă

Bochum a jucat ultima dată în Bundesliga în stagiunea 2009/2010, când a terminat pe poziția a 17-a. 

Ianis Hagi, șanse mici să rămână la Rangers

Conducătorii echipei antrenate de Steven Gerrard nu se grăbesc să accepte ofertele pentru Ianis Hagi. Cu toate acestea, Kevin Phillips, fost jucător în Premier League, crede că Hagi Jr. nu va continua la Rangers. 

Reclamă

"Cred că va pleca. Oricât de mult s-ar fi bucurat de timpul petrecut la Rangers, dacă un astfel de club din Europa te doreşte, este greu să îl ignori. Este o decizie greu de luat de Steven Gerrard la finalul acestui sezon. Nu m-ar surprinde dacă Ianis s-ar transfera la una dintre aceste echipe din Europa", a declarat Kevin Phillips. 

Ianis Hagi este cel mai bun pasator din Scoția, cu 9 assist-uri. Este cel mai bun sezon din cariera lui Ianis Hagi, care a reușit să-și treacă în palmares primul titlu de campion. Pentru Rangers, a fost al 55-lea din istoria clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”