Închide meniul

Ianis Hagi, prima reacţie după ce a revenit pe teren: „M-am întors!”. Ce i-au transmis colegii de la naţională şi Kira Hagi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 ianuarie 2023, 23:06

Ianis Hagi, prima reacţie după ce a revenit pe teren: „M-am întors!. Ce i-au transmis colegii de la naţională şi Kira Hagi

Ianis Hagi a revenit în primul 11 la Rangers

Ianis Hagi, în timpul meciului Rangers – St. Johnstone 2-0 / Profimediaimages

Ianis Hagi a avut prima reacţie după ce a revenit pe teren. Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani a jucat pentru prima dată după un an şi 7 zile. A intrat în minutul 72 al partidei Rangers – St. Johnstone, scor 2-0, din etapa a 23-a din campionatul Scoţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Gică Hagi a trecut printr-o perioadă de coşmar. Ianis a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate de la genunchiul drept şi a fost operat. După o lungă perioadă de recuperare şi-a făcut apariţia pe Ibrox, iar fanii l-au ovaţionat în momentul în care a intrat pe gazon.

Ianis Hagi, prima reacţie după ce a revenit pe teren

După 12 luni şi o săptămână, m-am întors!„, a scris internaţionalul român pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi)

Reclamă

Printre primii care au comentat la postare au fost coechipierii de la echipa naţională. „Bine ai revenit, frate!„, i-a scris George Puşcaş. Şi Răzvan Marin a ţinut să îl felicite la scurt timp după ce a fost eroul lui Empoli în meciul cu FC Torino, încheiat la egalitate, scor 2-2. Marin a reuşit un gol fabulos, dar şi o pasă decisivă în partida din Serie A.

Nicolas Popescu, Rivaldinho şi Radu Drăguşin au fost alţi jucători care au reacţionat. Şi Kira Hagi a comentat la postarea fratelui său. A folosit trei emoji care înfăţişează inimi.

Antrenorul lui Rangers, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi

În minutul 72 al meciului Rangers – St. Johnstone, scor 2-0, românul a intrat în locul lui Malik Tillman și a fost aplaudat la scenă deschisă de fanii scoțieni.

Reclamă 4 / 0/3

Michael Beale anis  că se poate baza pe Ianis. S-a bucurat pentru modul în care l-au primit fanii pe Ibrox.

Ianis nu era nici măcar aproape de a fi titular. A fost superb faptul că a putut intra pe teren, acasă, azi! A jucat chiar puţin mai mult decât mi-am dorit iniţial. Am avut mereu această zi în minte.

A fost extraordinar faptul că a putut reveni, după un an, pe Ibrox, şi să fie ovaţionat de fani şi să înţeleagă cât de important este pentru ei.

Mi-a fost greu să aleg echipa de start azi, probabil a fost cea mai puternică de când am venit aici. Atunci când eşti titularizat, trebuie să îţi iei tricoul şi să îl păstrezi. Va fi mare competiţie pe fiecare post! Aştept puţin mai mult de la echipa mea, ca să fiu sincer„, a declarat Michael Beale la conferinţa de presă.

Tehnicianul lui Rangers anunţă că nu se pune problema ca Ianis Hagi să plece în această iarnă. Turcii de la Galatasaray îşi manifestaseră interesul unui transfer.

Știu că Galatasaray este un club apropiat de inima lui. S-a născut acolo, tatăl său a jucat acolo, însă Ianis Hagi va mai juca la Rangers câțiva ani. Acum pot să demontez acest zvon„, a mai spus antrenorul lui Rangers.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și