Închide meniul
VIDEO

Imagini şocante cu Mohamed Salah în Sierra Leone! Starul lui Liverpool a avut nevoie de armată pentru a ieşi de pe teren

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 20 noiembrie 2023, 10:02

Imagini şocante cu Mohamed Salah în Sierra Leone! Starul lui Liverpool a avut nevoie de armată pentru a ieşi de pe teren

Imagini şocante cu Mohamed Salah în Sierra Leone

Mohamed Salah părăseşte terenul din Sierra Leone înconjurat de militari / Captură X (fost Twitter)

Au fost imagini şocante cu Mohamed Salah în Sierra Leone! Starul lui Liverpool a evoluat în preliminariile Cupei Mondiale din 2026 cu naţionala din Egipt în meciul din deplasare cu Sierra Leone. Egipt s-a impus cu 2-0, dar partida a fost marcată de un moment incredibil, atunci când fanii gazdelor au intrat pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mohamed Salah a fost integralist şi a pasat decisiv la al doilea gol marcat de Trezeguet în Sierra Leone.

Imagini şocante cu Mohamed Salah în Sierra Leone!

Finalul meciului dintre Sierra Leone şi Egipt din preliminariile Cupei Mondiale din 2026 a oferit imagini şocante. Egipt s-a impus cu 2-0, dar partida a fost marcată de un moment incredibil petrecut pe final.

Mai mulţi fani au intrat pe teren şi s-au îndreptat către Mohamed Salah, starul lui Liverpool. S-au împărţit pumni între forţele de ordine şi cei care au intrat pe teren, iar express.co.uk scrie că unii fani din Sierra Leone au încercat să îl atace pe Salah.

Reclamă

O persoană care purta un tricou cu Manchester City s-a îndreptat ameninţător către Salah, dar acesta a scăpat, după ce stewarzii şi coechipierii au făcut scut în jurul lui.

La finalul partidei, Mohamed Salah a avut nevoie de militari pentru a putea părăsi terenul din Sierra Leone în siguranţă.

Reclamă 4 / 0/3

După această victorie, Egipt este pe primul loc în grupa de calificare la Cupa Mondială din 2026, cu 6 puncte. În primul meci, Egipt a câştigat cu 6-0 meciul de pe teren propriu cu Djibouti.

Mohamed Salah se pregăteşte acum să revină sub comanda lui Jurgen Klopp. Sâmbătă, „cormoranii” vor merge pe Etihad, acolo unde vor disputa derby-ul cu Manchester City.

Gest emoţionant făcut de Liverpool pentru părinţii lui Luis Diaz!

Liverpool a făcut tot posibilul pentru a îl ajuta pe Luis Diaz să treacă peste momentele cumplite din ultimele săptămâni. Columbianul s-a reîntâlnit cu părinţii săi cu ocazia pauzei internaţionale, el jucând şi marcând cele două goluri care au adus victoria contra Braziliei, în preliminariile Cupei Mondiale din 2026.

Luis Diaz se pregăteşte acum pentru meciul din Paraguay, înainte de a se întoarce sub comanda lui Jurgen Klopp, în timp ce părinţii săi merg către Liverpool. Oficialii „cormoranilor” i-au invitat pe părinţii lui Diaz să fie alături de jucătorul de 26 de ani în perioada următoare, pentru a trece mai uşor peste momentele dificile din ultima perioadă.

Părinţii lui Diaz, dar şi mai multe rude ale columbianului, au plecat spre Liverpool cu un charter pus la dispoziţie de clubul de pe Anfield, urmând ca starul „cormoranilor” să li se alăture după meciul naţionalei Columbiei din Paraguay.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și