Închide meniul

Barcelona nu îl va transfera pe Erling Haaland: “Nu ne vom pierde capul”. Anunțul clar făcut de Joan Laporta: „Vor veni cel puțin 4 jucători”

Cosmin Cioboată Publicat: 26 martie 2022, 12:18

Reclamă
Barcelona nu îl va transfera pe Erling Haaland: “Nu ne vom pierde capul”. Anunțul clar făcut de Joan Laporta: „Vor veni cel puțin 4 jucători

Barcelona nu își permite să-l transfere pe Erling Haaland

Profimedia

Joan Laporta a dezvăluit cum va arăta următoarea campanie de transferuri de la Barcelona, din vară. Președintele catalanilor a dezvăluit că se vor realiza “cel puțin 4 transferuri”, însă este puțin probabil ca Erling Haaland să se numere printre jucătorii aduși pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona se află într-o formă excelentă sub comanda lui Xavi. Catalanii vor să continue momentul bun, iar pentru asta conducerea de pe Camp Nou este pregătită pentru o campanie de transferuri promițătoare.

Barcelona renunță la transferul lui Erling Haaland! Anunțul lui Joan Laporta

Președintele Joan Laporta a declarat că vor fi aduși jucători în toate cele 3 compartimente din echipă. Totuși, conducătorul Barcelonei spune că transferul lui Erling Haaland va fi aproape imposibil de realizat deoarece catalanii nu își permit eforturi financiare uriașe, la ora actuală.

“Nu voi vorbi despre anumiți jucători, dar vă pot spune că nu vom realiza niciun transfer care ar putea afecta financiar clubul. Sunt anumite transferuri pe care nu le putem face pentru că ne-ar afecta economia până în 2023 (n.r. – întrebat despre Erling Haaland). Membrii board-ului pot să stea calmi pentru că nu ne vom pierde capul pentru o operațiune de asemenea magnitudine.

Foarte mulți fotbaliști vor să vină la Barcelona, le place acest club, echipa, filozofia noastră, modul nostru de lucru și felul în care interpretăm fotbalul. Iar asta e bine, vedem acest lucru foarte des, în multe cazuri.

Reclamă

Vom realiza cel puțin 4 transferuri pentru a reîmprospăta atacul, linia mediană și defensiva. Cei care vor veni vor fi nevoiți să se adapteze unui nivel salarial și unei structuri economice care să poată asigura sustenabilitatea și echilibrul clubului.

Vreau să fie clar că noi punem echipa în fața tuturor. Vrem să avem o echipă puternică în fiecare zonă. Nu ne dorim să promovăm sau să căutăm jucători care sunt deasupra echipei.”, a spus Joan Laporta, pentru Mundo Deportvo.

Franck Kessie este unul dintre jucătorii care deja au semnat cu Barcelona. De asemenea, Andreas Christensen, fundașul lui Chelsea, și-ar fi dat acordul să vină la gruparea de pe Camp Nou, anunță expertul în mercato Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona nu își permite să-i transfere pe Erling Haaland și Kylian Mbappe

Barcelona și-ar fi dorit să-l transfere atât pe Erling Haaland, cât și pe Kylian Mbappe. Dar misiunea catalanilor se anunță aproape imposibilă, ținând cont de costurile uriașe necesare pentru concretizarea unor astfel de mutări.

Recent, presa din Spania a dezvăluit că Haaland a refuzat o ofertă astronomică din partea lui Manchester City: 600.000 de euro/săptămână. Starul lui Dortmund pare decis să meargă la Real Madrid, dacă “galacticii” vor fi dispuși să achite suma de 200 de milioane de euro.

Banii respectivi vor fi distribuiți astfel: suma de transfer pentru Borussia Dortmund (100 de milioane), comisionul tatălui său (50 de milioane) și comisionul impresarului Mino Raiola (50 de milioane).

Kylian Mbappe, celălalt star monitorizat de Barcelona, va rămâne liber de contract la finalul sezonului. Totuși, atacantul lui PSG și-a exprimat în repetate rânduri dorința de a ajunge la Real Madrid, iar oficialii de pe Santiago Bernabeu vor face tot ce vor putea pentru a realiza transferul.

Erling Haaland a refuzat oferta lui Manchester City! Ar fi câștigat 600.000 de euro/săptămână

Potrivit cotidianului As, “mașinăria de goluri” de la Borussia Dortmund ar fi urmat să primească un salariu colosal, de 600.000 de euro pe săptămână, din partea campioanei Angliei. Jurnaliștii spanioli susțin că răspunsul lui Haaland nu este însă definitiv, existând posibilitatea să revină asupra deciziei.

Per total, salariul anual propus de “cetățeni” ar fi ajuns la 28 de milioane de euro. Totuși, Haaland a spus “pas” prin intermediul tatălui său, Alf-Inge, și agentului său, Mino Raiola. Atacantul norvegian așteaptă o ofertă și din partea lui Real Madrid, celălalt gigant aflat pe urmele sale.

Reclamă

Conform sursei citate, echipa care îl va transfera, în cele din urmă, pe internaționalul de 21 de ani va trebui să scoată din conturi nu mai puțin de 200 de milioane de euro.

În mod clar, decizia finală a lui Haaland nu este legată de bani. Altfel, starul norvegian ar fi acceptat din prima oferta lui City. Dar tânărul atacant își dorește să meargă la o echipă unde să se simtă în largul lui. Iar acea echipă ar putea fi Real Madrid, așa cum anunță presa iberică.

Barcelona, Bayern Munchen și PSG sunt celelalte echipe care îl monitorizează pe Haaland, dar, la ora actuală, Real și City par principalele favorite să obțină semnătura starului nordic.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și