Închide meniul

Joan Laporta l-a sunat pe Lionel Messi să revină la Barcelona! Ce i-a răspuns starul argentinian

Cosmin Cioboată Publicat: 23 septembrie 2022, 10:21

Joan Laporta l-a sunat pe Lionel Messi să revină la Barcelona! Ce i-a răspuns starul argentinian

Lionel Messi a semnat cu PSG în 2021

Lionel Messi, în timpul meciului Real Madrid - PSG 3-1, din optimile Champions League / Profimedia

  • Joan Laporta l-a sunat pe Lionel Messi să revină la Barcelona
  • Finlanda – România e astăzi pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Joan Laporta l-a sunat pe Lionel Messi să revină la Barcelona, iar răspunsul starului argentinian, aflat în prezent la PSG, a fost unul care le dă speranțe fanilor catalani. Atacantul de 35 de ani, plecat în vara anului 2021 de pe Camp Nou, a lăsat de înțeles că nu exclude o ultimă aventură la echipa sa de suflet, înainte de retragere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi a plecat de la Barcelona după 16 ani petrecuți la prima echipă, iar lumea fotbalului a suferit un șoc uriaș.

Joan Laporta l-a sunat pe Lionel Messi să revină la Barcelona!

În ultima vreme s-a tot vorbit despre o revenire de senzație a argentinianului pe Camp Nou, iar ultimul anunț din Spania îi va bucura la maximum pe suporterii catalani.

Reclamă

Potrivit presei iberice, Joan Laporta l-a contactat în cursul acestei săptămâni pe Lionel Messi și i-a propus o revenire la Barca. În plus, președintele clubului catalan și-a cerut scuze pentru modul în care atacantul de 35 de ani a plecat anul trecut, la numai câteva luni după ce Laporta fusese reinstalat în funcție.

Răspunsul lui Messi n-a întârziat să apară. Jucătorul cu 7 Baloane de Aur i-a spus lui Laporta că momentan se gândește doar la Cupa Mondială din Qatar, din iarnă. După aceea, argentinianul își va evalua variantele și va lua în calcul și o revenire pe Camp Nou.

Reclamă

Lionel Messi va rămâne liber de contract vara viitoare, iar din iarnă va putea negocia deja cu alte echipe. Internaționalul argentinian a început în forță noul sezon alături de PSG. Messi a marcat 6 goluri și a oferit 8 assist-uri în 11 apariții, în toate competițiile.

Viitorul lui Lionel Messi la PSG a devenit incert

Situația lui Lionel Messi la PSG este una incertă, după cum anunță directorul sportiv al clubului francez. Luis Campos a declarat că a purtat discuții cu starul argentinian în privința viitorului său pe Parc de Princes, având în vedere că acesta a intrat în ultimul an de contract.

Lionel Messi a început al doilea sezon în calitate de jucător al lui PSG. Starul argentinian a fost asociat cu o plecare din capitala Franței în această vară, însă este de așteptat ca acesta să nu ia o decizie până la Campionatul Mondial de la sfârșitul acestui an.

Reclamă 4 / 0/3

Luis Campos, directorul sportiv de la PSG, a dezvăluit faptul că l-a întrebat pe Lionel Messi dacă își dorește să rămână la clubul din capitala Franței. Totodată, oficialul formației pregătite de Christophe Galtier a mărturisit că este mulțumit de evoluțiile argentinianului.

Contractul lui Lionel Messi la PSG va expira vara viitoare, iar dacă nu va accepta prelungirea contractului, ar putea pleca gratis de la Paris.

”L-am întrebat pe Messi dacă își dorește să rămână la echipă și i-am spus că sper că va sta cât sunt eu la club. Sunt foarte satisfăcut de ce face Leo”, a fost mesajul transmis de Luis Campos, postat de expertul în mercato, Fabrizio Romano, pe contul oficial de Twitter.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea