Închide meniul

Joan Laporta l-a sunat pe Lionel Messi să revină la Barcelona! Ce i-a răspuns starul argentinian

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 septembrie 2022, 10:21

Joan Laporta l-a sunat pe Lionel Messi să revină la Barcelona! Ce i-a răspuns starul argentinian

Lionel Messi a semnat cu PSG în 2021

Lionel Messi, în timpul meciului Real Madrid - PSG 3-1, din optimile Champions League / Profimedia

Joan Laporta l-a sunat pe Lionel Messi să revină la Barcelona, iar răspunsul starului argentinian, aflat în prezent la PSG, a fost unul care le dă speranțe fanilor catalani. Atacantul de 35 de ani, plecat în vara anului 2021 de pe Camp Nou, a lăsat de înțeles că nu exclude o ultimă aventură la echipa sa de suflet, înainte de retragere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi a plecat de la Barcelona după 16 ani petrecuți la prima echipă, iar lumea fotbalului a suferit un șoc uriaș.

Joan Laporta l-a sunat pe Lionel Messi să revină la Barcelona!

În ultima vreme s-a tot vorbit despre o revenire de senzație a argentinianului pe Camp Nou, iar ultimul anunț din Spania îi va bucura la maximum pe suporterii catalani.

Potrivit presei iberice, Joan Laporta l-a contactat în cursul acestei săptămâni pe Lionel Messi și i-a propus o revenire la Barca. În plus, președintele clubului catalan și-a cerut scuze pentru modul în care atacantul de 35 de ani a plecat anul trecut, la numai câteva luni după ce Laporta fusese reinstalat în funcție.

Răspunsul lui Messi n-a întârziat să apară. Jucătorul cu 7 Baloane de Aur i-a spus lui Laporta că momentan se gândește doar la Cupa Mondială din Qatar, din iarnă. După aceea, argentinianul își va evalua variantele și va lua în calcul și o revenire pe Camp Nou.

Reclamă

Lionel Messi va rămâne liber de contract vara viitoare, iar din iarnă va putea negocia deja cu alte echipe. Internaționalul argentinian a început în forță noul sezon alături de PSG. Messi a marcat 6 goluri și a oferit 8 assist-uri în 11 apariții, în toate competițiile.

Viitorul lui Lionel Messi la PSG a devenit incert

Situația lui Lionel Messi la PSG este una incertă, după cum anunță directorul sportiv al clubului francez. Luis Campos a declarat că a purtat discuții cu starul argentinian în privința viitorului său pe Parc de Princes, având în vedere că acesta a intrat în ultimul an de contract.

Lionel Messi a început al doilea sezon în calitate de jucător al lui PSG. Starul argentinian a fost asociat cu o plecare din capitala Franței în această vară, însă este de așteptat ca acesta să nu ia o decizie până la Campionatul Mondial de la sfârșitul acestui an.

Reclamă 4 / 0/3

Luis Campos, directorul sportiv de la PSG, a dezvăluit faptul că l-a întrebat pe Lionel Messi dacă își dorește să rămână la clubul din capitala Franței. Totodată, oficialul formației pregătite de Christophe Galtier a mărturisit că este mulțumit de evoluțiile argentinianului.

Contractul lui Lionel Messi la PSG va expira vara viitoare, iar dacă nu va accepta prelungirea contractului, ar putea pleca gratis de la Paris.

”L-am întrebat pe Messi dacă își dorește să rămână la echipă și i-am spus că sper că va sta cât sunt eu la club. Sunt foarte satisfăcut de ce face Leo”, a fost mesajul transmis de Luis Campos, postat de expertul în mercato, Fabrizio Romano, pe contul oficial de Twitter.

Recomandări
  • Joan Laporta l-a sunat pe Lionel Messi să revină la Barcelona
  • Finlanda – România e astăzi pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și