Închide meniul

Jucătorul pe care Messi îl dorea cu orice preţ la Barcelona a semnat cu Tottenham. Englezii au plătit 55 de milioane de euro!

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 august 2021, 21:53

Jucătorul pe care Messi îl dorea cu orice preţ la Barcelona a semnat cu Tottenham. Englezii au plătit 55 de milioane de euro!

Cristian Romero a semnat cu Tottenham

Profimediaimages

  • Cristian Romero a semnat cu Tottenham
  • Englezii au plătit 55 de milioane de euro

Sud-americanul a fost votat cel mai bun fundaş în ultimul sezon din Serie A. Romero a jucat în 31 de partide din campionat, perioadă în care a marcat 2 goluri şi a oferit 3 pase decisive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Romero a semnat cu Tottenham

Jucătorul de 23 de ani a fost cumpărat de Spurs cu 55 de milioane de euro. Este al treilea transfer al londonezilor, din această vară, după ce au mai venit Bryan Gil şi Pierluigi Gollini.

Reclamă

Romero, care a semnat un contract valabil până în 2026, a fost principala ţintă pentru Daniel Levy, mai ales după plecarea lui Toby Alderweireld. Patronul grupării din Premier League le-a luat astfel faţa conducătorilor de la Barcelona.

De altfel, Lionel Messi a insistat pentru venirea lui Cristian Romero pe Camp Nou. A pus o presiune imensă pe Joan Laporta! De altfel, acesta a fost şi unul dintre motivele pentru care nu s-a ajuns la un acord pentru continuarea lui Messi la echipa la care a scris istorie.

Reclamă

Messi şi Romero sunt buni prieteni şi au jucat împreună la echipa naţională. Ambii au fost titulari în finala cu Brazilia, de la Copa America.

Motivele care au dus la plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona

În primul rând, Lionel Messi continua să ceară întăriri la echipă pentru a rămâne pe Camp Nou. Dată fiind situaţia economică a clubului, conducătorii grupării blaugrana au refuzat să îi facă pe plac. Un factor decisiv a fost acela că conaţionalul lui Leo, Cristian Romero, nu a putut să fie adus de la Atalanta. Tottenham a intrat pe fir şi italienii nu au dorit să îl mai cedeze pe fundaşul central pentru 40 de milioane de euro, la care se mai adăugau 10 milioane de euro sub formă de bonusuri.

Catalanii de la Mundo Deportivo asigură că încetinirea negocierilor a fost cauzată de Laporta. Preşedintele Barcelonei a decis să „reziste diferitelor cerinţe ale lui Messi”. Şi salariul pe care urma să îl primească jucătorul de 34 de ani a fost un obstacol uriaş. Din cauza pandemiei, a fost nevoie de o reducere a plafonului salarial atât pentru Messi, cât şi pentru ceilalţi jucători. Nu s-a ajuns încă la un acord cu Sergio Busquets, Sergi Roberto și Jordi Alba, astfel că Barcelona nu şi-a permis să accepte cerinţele cu care a venit la negocieri Jorge Messi.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!