Închide meniul

Kevin de Bruyne, cifre uriaşe la Manchester City. A intrat în istorie cu „pokerul” din partida cu Wolves

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 mai 2022, 23:35

Reclamă
Kevin de Bruyne, cifre uriaşe la Manchester City. A intrat în istorie cu „pokerul din partida cu Wolves

Kevin de Bruyne, evoluţie uluitoare în Wolves - City

Kevin de Bruyne a reuşit un poker de senzaţie

Kevin de Bruyne, cifre uriaşe la Manchester City. Kevin de Bruyne a avut o evoluţie fabuloasă în Wolves – Manchester City. Starul belgian a reuşit un poker de senzaţie. Starul belgian a marcat în minutele 6, 16, 24 şi 60.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin de Bruyne a dat 3 goluri în primele 24 de minute ale partidei cu Wolverhampton. Doar Sadio Mane şi Dwight York au avut nevoie de mai puţine minute pentru a reuşi un hat-trick.

Kevin de Bruyne, cifre uriaşe la Manchester City

Kevin de Bruyne are cifre uluitoare în tricoul celor de la Manchester City. Starul belgian a fost implicat în 201 de goluri în cele 305 meciuri jucate pentru City. De Bruyne are 85 de goluri şi 116 pase decisive.

Reclamă

Kevin de Bruyne a avut o copilărie grea

Viața lui Kevin De Bruyne n-a fost, dintotdeauna, numai lapte și miere. Vara lui 2006. Tânărul De Bruyne a adunat 15 ani, tocmai termină primul său sezon la juniorii de la Racing Genk, unul dintre cele mai populare cluburi din Belgia. A ajuns aici de la Drongen, unde s-a născut. Mama are ceva origini… burundeze, familia are rădăcini în Ealing, în nord-estul Londrei.

Bunica dispune de ceva bani strânși la ciorap, pentru că în tinerețe a făcut niscavai afaceri cu petrol, pe undeva prin Kenya. Copilărie frumoasă, liniștită, gândul numai la fotbal. Pleacă de acolo, din Gante, unde joacă de la 8 la 14 ani, spre Genk.

Schimbarea e radicală. Sunt 150 de kilometri distanță, e clar că familia lui nu mai poate sta cu el. Găsește una acolo, care îl adoptă. Primul sezon e mirific. Pleacă în vacanță. ”Abia așteptăm să te întoci, distracție plăcută!” Minciuni! O găsește pe mama lui naturală plângând. ”Cine a murit?”, întreabă. ”Nimeni, doar că cei de acolo nu te mai vor! Mi-au spus că ești prea timid, prea tăcut, că se trăiește foarte greu cu tine în aceeași casă”.

Reclamă 4 / 0/3

Peste ani, când devenea o vedetă, familia ”de împrumut” își cerea scuze, dar el rămânea cu o durere în suflet… ”La un moment dat, au vrut să se reapropie de mine. I-am refuzat. M-au aruncat la gunoi și acum deveneam, din nou, prieteni? Nu, mulțumesc!” Ajungea la prima echipă de la Genk, unde evolua patru ani și unde câștiga un titlu de campion, o cupă și o Supercupă a Belgiei.

Klopp l-a vrut la Dortmund, Mourinho l-a gonit de la Chelsea

În 2012, Klopp l-a dorit la Borussia Dortmund. Dar Kevin dorea ceva măreț, așa că s-a băgat în proiectul lui Abramovici, la Chelsea. Decizie fatală. N-a jucat în primul sezon, a ajuns, în iarnă, cedat la Werder Bremen. Când Mourinho s-a întors la Londra, a gândit că va conta pe serviciile sale. Au urmat faze de cascadorii râsului. ”Credeam că voi juca, am prins doar trei partide. M-a chemat la el în birou și mi-a arătat niște foi pe care scria: o singură pasă, zero goluri, 10 recuperări. Mi-a luat un minut să pricep. Îmi arăta statisticile lui Willian, Oscar, Mata sau Schurrle, dar ei jucaseră 20 de meciuri, nu trei, ca mine!” Așa că în ianuarie 2014 a ajuns la Wolfsburg, pentru 22 de milioane de euro. Un nesperat loc doi în Bundesliga, apoi pasul spre Manchester City.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și