Închide meniul

Kun Aguero, în „război” cu Zlatan Ibrahimovic: „Ai lovit un jucător! Ești ultimul care ar trebui să vorbească despre asta!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 26 ianuarie 2023, 19:18

Kun Aguero, în „război cu Zlatan Ibrahimovic: „Ai lovit un jucător! Ești ultimul care ar trebui să vorbească despre asta!

Kun Aguero i-a răspuns lui Zlatan Ibrahimovic

Kun Aguero i-a răspuns lui Zlatan Ibrahimovic / Colaj Profimedia

Kun Aguero se află în „război” cu Zlatan Ibrahimovic. Fostul star de la Manchester City și Barcelona, retras din fotbal în 2021, i-a răspuns lui „Ibra”, după ce atacantul suedez a trimis „săgeți” către naționala Argentinei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ibrahimovic a vorbit despre performanța sud-americanilor, după ce Lionel Messi&Co au câștigat Campionatul Mondial din Qatar.

Kun Aguero, în „război” cu Zlatan Ibrahimovic: „Ai lovit un jucător!”

Atacantul lui AC Milan, accidentat în mai 2022, a spus că argentinienii nu merită să mai câștige vreodată un trofeu, din cauză că „s-au comportat foarte urât” în momentul celebrărilor din Qatar, în prim-plan cu Emiliano Martinez.

„Nu mă tem pentru Mbappe, ci pentru jucătorii Argentinei, care nu vor mai câștiga nimic. Messi a câștigat tot și așa va rămâne în memoria oamenilor, însă restul jucătorilor s-au comportat urât și nu am cum să respect asta. Pentru mine, în calitate de sportiv de performanță, este un semn că nu vor mai câștiga”, a spus Zlatan Ibrahimovic, citat de dailymail.co.uk.

Kun Aguero s-a enervat când a auzit declarația lui Ibrahimovic și a oferit o replică acidă.

Reclamă

Fostul internațional argentinian a amintit de momentele în care Zlatan Ibrahimovic a fost el însuși autorul unor gesturi reprobabile, pe teren.

„Îmi aduc aminte că eram la Manchester City și jucam contra lui United. Tu ai avut niște tackling-uri dure și te-ai plâns arbitrului. Cred că ești ultimul care ar trebui să vorbească despre asta.

Și tu ai avut un comportament urât pe teren. Îmi aduc aminte niște simulări ale tale. Erai la LA Galaxy, ai lovit un jucător, apoi ai pretins că el te-a lovit. Ăsta crezi că este un comportament frumos?

Reclamă 4 / 0/3

Kun Aguero, replică acidă pentru Zlatan Ibrahimovic: „Nici măcar n-ați fost la Mondial!”

E nepoliticos să spui despre noi că nu vom mai câștiga. Înainte să te preocupe situația Argentinei, ar trebui să te îngrijoreze țara ta, jucătorii tăi, care nici măcar nu au fost la ultima Cupă Mondială”, a declarat Kun Aguero, potrivit football-italia.net.

Suedia nu s-a calificat la Campionatul Mondial din Qatar. Zlatan Ibrahimovic a ajuns la 41 de ani, iar viitorul său rămâne incert. Atacantul lui AC Milan n-a mai jucat din luna mai a anului trecut, după ce s-a accidentat grav la ligamentele genunchiului.

De cealaltă parte, Kun Aguero s-a retras forțat din fotbal în 2021, din cauza unor probleme cardiace.

Kun Aguero și Zlatan Ibrahimovic s-au întâlnit în derby-ul orașului Manchester, pe vremea când argentinianul juca la City, iar „Ibra” la United.

Lionel Messi, încă sub magia câștigării Campionatului Mondial din Qatar

Lionel Messi trăiește un vis, după câștigarea turneului final din Qatar. Starul de la PSG a transmis că le duce lipsa coechipierilor din naționala Argentinei, alături de care a scris istorie pe finalul anului 2022.

„A fost o lună dintre cele mai frumoase din lume şi încă nu îmi vine să cred. Ce nebunie frumoasă am trăit în tot acest timp, după ce am ajuns să ridicăm Cupa pe care ne-am dorit-o cu toţii atât de mult.

Evident, faptul că suntem campioni face totul mai frumos, dar ce lună frumoasă am avut, câte amintiri frumoase am şi îmi lipsesc. Mi-e dor de coechipieri, de a fi zi de zi alături de ei, de colegi, de discuţii, de antrenamente, de prostiile pe care le-am făcut.

Reclamă

Ce frumos a fost să văd că familia mea se bucură de o experienţă de neuitat pentru toţi şi cât de frumos a fost să merg la meciuri şi să văd nebunia oamenilor pe teren şi în Argentina”.

Mulţumesc lui Dumnezeu pentru atât de mult. După cum am spus, ştiam că mi-o vei dărui (Cupa Mondială). Ceea ce nu mi-am putut imagina a fost după ce am reuşit şi nu m-am înşelat, pentru că niciodată nu mi-aş fi putut imagina nebunia oamenilor la festivităţi. Ei bine, de o lună suntem campioni mondiali”, a scris Lionel Messi, pe contul oficial de Instagram.

Recomandări
  • Kun Aguero, în „război” cu Zlatan Ibrahimovic
  • „Ai lovit un jucător! Ești ultimul care ar trebui să vorbească despre asta!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și