Închide meniul

Kylian Mbappe, încă un scandal în Franţa! Ce se întâmplă cu drepturile de imagine ale starului lui PSG

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 martie 2022, 14:42

Kylian Mbappe, încă un scandal în Franţa! Ce se întâmplă cu drepturile de imagine ale starului lui PSG

7. Kylian Mbappe, starul lui PSG

Getty Images

Kylian Mbappe se află în mijlocul unui episod tensionat cu Federaţia Franceză de Fotbal (FFF) din cauza drepturilor sale de imagine, informează publicaţia L’Equipe, citată de presa internaţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reprezentanţii lui Mbappe sunt în conflict de ceva vreme cu FFF pentru utilizarea imaginii jucătorului şi nu a fost găsită nicio rezolvare până acum. Mbappe a refuzat să participe la mai multe acţiuni media organziate de federaţie.

Kylian Mbappe, scandal cu Federaţia Franceză de Fotbal

Potrivit sursei citate, atacantul echipei Paris Saint-Germain s-ar simţi inconfortabil cu unele dintre mărcile aflate în parteneriat cu FFF.

El ar fi, de asemenea, nemulţumit de termenii acordului dintre federaţie şi jucătorii selecţionaţi cu privire la drepturile lor de imagine, care datează din 2010. Pe atunci, după dezastrul de la Cupa Mondială din Africa de Sud, s-a convenit ca drepturile de imagine să fie distribuite în mod egal între cei 23 de jucători selecţionaţi.

Drepturile de imagine ale lui Mbappe provoacă, de asemenea, o problemă în negocierile sale cu Real Madrid, formaţia la care vrea să se transfere din vară. La Real se obişnuieşte ca jucătorii să cedeze 50 la sută din drepturile lor de imagine către club şi doar Cristiano Ronaldo a fost excepţia de la această regulă. Mbappe ar dori un tratament asemănător la echipa madrilenă.

Reclamă

Mbappe, salariu uriaş la PSG

Neymar, Lionel Messi şi Kylian Mbappe au salarii uriaşe în Franţa. L`Equipe a anunţat cât câştigă lunar cel mai bine plătiţi jucători din Ligue 1. Brazilianul de la PSG conduce topul, cu peste 4 milioane de euro pe lună.

Lionel Messi este al doilea în acest top, cu 3.375.000 de milioane de euro pe lună, în timp ce Kylian Mbappe încasează 2.220.000 de euro, completând podiumul. De altfel, primii 14 jucători din acest top sunt de la PSG.

Marquinhos (1.200.000), Verratti (1.200.000), Hakimi (1.083.000) sunt următorii pe listă. Din primii 20 de fotbalişti din acest clasament, 18 sunt de la PSG şi doi de la Monaco, Ben Yedder (650.000 de euro pe lună) şi Cesc Fabregas (600.000 de euro pe lună).

Reclamă 4 / 0/3

PSG, situaţie dificilă după eliminarea din Champions League

Kylian Mbappe se află, alături de Lionel Messi şi mai ales Neymar, într-o situaţie ingrată la PSG. Brazilianul este acuzat în Franţa că ar fi la limita alcoolismului.

„Neymar abia se mai antrenează, ajunge într-o stare jalnică şi e la limita alcoolismului. Aşa este! Neymar vrea să se răzbune pe PSG. Există o ruptură totală cu clubul și cu vestiarul.

Fanilor de la PSG nu le pasă de capriciile lui Neymar. Trebuie să i se dea banii şi să plece, distruge clubul. Trebuie să i se semneze cecul și fie lase să plece. Face mult rău în interiorul clubului. Lăsaţi-l să plece, distruge PSG”, a spus Daniel Riolo la RMC Sport, potrivit marca.com.

PSG a ratat din nou obiectivul principal al sezonului, cucerirea UEFA Champions League, iar Nasser Al-Khelaifi începe ”revoluția” la echipă. Șeicul vrea să înceapă prin vânzarea lui Neymar, care a dezamăgit în ”dubla” cu Real Madrid, dar și în ultimele sezoane.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și