Închide meniul

Kylian Mbappe, pur și simplu fermecat de Cristiano Ronaldo: „Mă întreba de el în fiecare zi!”. Dezvăluirea uimitoare

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 ianuarie 2023, 13:05

Kylian Mbappe, pur și simplu fermecat de Cristiano Ronaldo: „Mă întreba de el în fiecare zi!. Dezvăluirea uimitoare

Cristiano Ronaldo era idolul lui Kylian Mbappe

Cristiano Ronaldo era idolul lui Kylian Mbappe / Profimedia

Kylian Mbappe era pur și simplu fermecat de Cristiano Ronaldo, pe vremea când atacantul portughez juca la Real Madrid. Jese Rodriguez, fostul coleg al lui Mbappe de la PSG, a făcut o dezvăluire uimitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns în Turcia, la Ankaragucu, Jese a povestit că Mbappe îl „asalta” cu întrebări despre Cristiano Ronaldo.

Kylian Mbappe, pur și simplu fermecat de Cristiano Ronaldo

Jese și Ronaldo au fost coechipieri la Real Madrid în perioada 2013-2016. Kylian Mbappe n-a ratat nicio ocazie să-l întrebe pe spaniol cum era să împartă vestiarul cu jucătorul care a câștigat 5 Baloane de Aur în timpul carierei.

„La PSG, Mbappe mă întreba mereu despre Real Madrid și Cristiano Ronaldo. Zilnic vorbeam despre cum este să joci alături de Ronaldo. Mereu a fost idolul lui, mereu a vorbit despre el”, a spus Jese Rodriguez, citat de cotidianul as.com.

Cerinţele lui Kylian Mbappe pentru a semna cu Real Madrid

Kylian Mbappe a pus două condiţii esenţiale pentru a semna cu Real Madrid. Starul francez vrea să fie însoţit pe Santiago Bernabeu de alte două vedete, care au mai purtat tricoul „galacticilor” în trecut. Achraf Hakimi şi Theo Hernandez sunt cei pe care atacantul de la PSG îi vrea alături de el în capitala Spaniei.

Reclamă

Kylian Mbappe este tot mai nemulţumit pe Parc de Princes şi se zvoneşte tot mai des că ar urma să o părăsească pe campioana Franţei. Deşi şi-a prelungit contractul cu PSG la începutul sezonului, atacantul francez a rămas în vizorul celor de la Real Madrid.

Conform presei din Spania, Real Madrid ar fi dispusă să îl transfere pe Kylian Mbappe, doar dacă jucătorul va fi cel care va prelua iniţiativa, pentru a evita în aşa fel dezamăgirea din sezonul treut. Atunci, starul francez a fost curtat cu insitenţă de galactici, însă a preferat salariul imens oferit de gruparea de pe Parc de Princes.

În acest caz, Kylian Mbappe ar fi tentat să meargă la Real Madrid, dacă clubul madrilean îi va îndeplini două dorinţe, şi anume aducerea lui Achraf Hakimi şi a lui Theo Hernandez. Cei doi au mai fost legitimaţi la clubul lui Florentino Perez în urmă cu câteva sezoane, însă au fost vânduţi.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe, nemulțumit de situația de la PSG

Achraf Hakimi este colegul lui Kylian Mbappe de la PSG. Atacantul francez are o relaţie foarte apropiată cu fundaşul marocan, aşa cum s-a dovedit şi după partida dintre Franţa şi Maroc, de la Campionatul Mondial. Hakimi este produsul academiei „galacticilor”, însă a evoluat puţin pentru prima echipă a madrilenilor, fiind împrumutat la Borussia Dortmund în 2018, ulterior vâdnut la Inter două sezoane mai târziu.

De cealaltă parte, Theo Hernandez evoluează la AC Milan, şi este coleg cu Kylian Mbappe în naţionala Franţei. Şi fundaşul francez a mai trecut pe la Real Madrid în 2017, însă a petrecut doar un sezon, fiind ulterior cedat la Real Sociedad, şi în cele din urmă în Italia.

Sport.es anunţă totuşi ca va fi destul de dificil pentru Real Madrid dă îi transfere pe cei doi, având în vedere trecutul acestora în tricoul „los blancos”, însă îl urmăreşte cu atenţie în continuare pe Kylian Mbappe.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și