Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, un nou rezultat slab cu Neftchi Baku. Echipa românului nu a putut învinge ultima clasată

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 noiembrie 2022, 22:23

Laurenţiu Reghecampf, un nou rezultat slab cu Neftchi Baku. Echipa românului nu a putut învinge ultima clasată

Cum a comentat Laurenţiu Reghecampf zvonurile că va fi demis de la Neftchi

Laurențiu Reghecampf, într-o conferință de presă / Hepta

  • Laurenţiu Reghecampf, un nou rezultat slab cu Neftchi Baku
  • Românul, tot mai aproape de o demitere

Laurenţiu Reghecampf, un nou rezultat slab cu Neftchi Baku. Echipa românului nu a putut învinge pe Sumqayit, formaţie clasată pe ultimul loc în clasament. Neftchi Baku are 26 de puncte, la 7 puncte înspatele liderului Qarabag.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, echipa lui Laurenţiu Reghecampf are şi două meciuri mai mult disputate.

Laurenţiu Reghecampf, un nou rezultat slab cu Neftchi Baku

Nefchi Baku a remizat pe terenul ultimei clasate, Sumqayit, scor 2-2. Mai mult, echipa antrenată de Laureţiu Reghecampf a smuls acest punct în finalul meciului. Presa din Azerbaidjan susţine că Reghecampf este tot mai aproape de o demitere. În acest context, au apărut şi zvonuri conform cărora Reghecampf ar putea ajunge la FCSB.

Reclamă

De altfel, zilele trecute Laurenţiu Reghecampf a evitat să dea un răspuns ferm cu privire la acest aspect. „Nu vreau să comentez nimic pe această temă, fiindcă orice aș spune ar lăsa loc la interpretări. E un club aflat pentru totdeauna în inima mea, îl respect pe Gigi Becali, acolo sunt oameni care știu ce trebuie făcut. Chiar nu-mi doresc să intru în niciun fel de discuții și speculații pe tema FCSB!„, a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru playsport.ro.

Gigi Becali, întrebat dacă îl aduce pe Laurenţiu Reghecampf la FCSB

Gigi Becali a fost întrebat dacă îl aduce pe Laurenţiu Reghecampf antrenor la FCSB, după demisia lui Nicolae Dică. Patronul roş-albaştrilor nu a stat pe gânduri şi a dezvăluit că este o variantă pe care nu şi-o permite.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera nu s-a grăbit să numească un nou antrenor la vicecampioana României. Mihai Pintilii a fost interimar în eşecul cu West Ham din Conference League, scor 0-3. Tot el va sta pe bancă şi cu Rapid şi FC U Craiova 1948.

După plecarea lui Dică, Gigi Becali i-a trecut pe lista scurtă pe Ilie Poenaru, Andrei Prepeliţă, Eugen Neagoe şi Liviu Ciobotariu. Revenirea lui Reghecampf este imposibilă, anunţă omul de afaceri.

El are acolo echipă, nici nu am vorbit despre el. El are echipă, antrenează. Cum să îl iei de acolo? Poţi să îl iei? Acolo are salariu mare, un milion şi jumătate.

Reclamă 4 / 0/3

Mă mai apuc eu acum să negociez? Eu acum încerc să văd ce pot să fac ca să mă retrag. Ăştia nu vezi că se distrează cu noi? Nici nu s-au antrenat, nu au forţat„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că Pintilii rămâne „principal” în cazul în care va reuşi să ia şase puncte din următoarele două meciuri din campionat.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”