Închide meniul

Laurențiu Reghecampf, victorie categorică în Azerbaidjan! Neftchi Baku a făcut show. Cum arată clasamentul

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 februarie 2023, 23:10

Laurențiu Reghecampf, victorie categorică în Azerbaidjan! Neftchi Baku a făcut show. Cum arată clasamentul

Mihai Rotaru a anunțat că Laurențiu Reghecampf este noul antrenor de la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf / Hepta

Laurențiu Reghecampf a obținut o victorie categorică în Azerbaidjan, pe banca lui Neftchi Baku. Formația românului s-a impus cu 3-0 împotriva lui Sabail, ultima clasată, și continuă cursa pentru titlul de campioană. Neftchi a ajuns la 4 meciuri fără înfrângere în campionat și încă speră la trofeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neftchi Baku a învins fără emoții Sabail, în etapa a 23-a din prima ligă din Azerbaidjan. Echipa lui „Reghe” se poate lăuda cu o serie de 4 victorii la rând.

Laurențiu Reghecampf, victorie categorică în Azerbaidjan! Neftchi Baku a făcut show

Neftchi a deschis scorul în minutul 8, prin Saief. Formația pregătită de Laurențiu Reghecampf și-a dublat avantajul imediat după pauză. Mahmudov a marcat în minutul 48, din penalty.

Gazdele au stabilit scorul final în minutul 74, grație golului înscris de Saldanha.

A fost al 15-lea succes obținut de Neftchi Baku în actualul sezon din Azerbaidjan. Echipa lui Laurențiu Reghecampf se află pe locul 3, la 10 puncte în spatele liderului Qarabag, cu 13 etape rămase până la finalul sezonului.

Reclamă

Neftchi a înregistrat 3 victorii și o remiză în ultimele 4 runde.

15 victorii, 3 remize și 5 înfrângeri sunt cifrele obținute de trupa lui Reghecampf în stagiunea curentă.

Cum arată clasamentul din Azerbaidjan (TOP 6):

Reclamă 4 / 0/3
  • 1. Qarabag 58p (22 meciuri)
  • 2. Sabah Baku 53p (22 meciuri)
  • 3. Neftchi Baku 48p (23 meciuri)
  • 4. Zira 32p (22 meciuri)
  • 5. Gabala 31p (23 meciuri)
  • 6. Turan 23p (22 meciuri)

Laurenţiu Reghecampf a fost făcut praf în Azerbaidjan

Recent, Laurenţiu Reghecampf a fost făcut praf într-un editorial apărut în presa din Azerbaidjan. Totul a pornit după ce echipa antrenată de român, Neftchi Baku, a obţunit doar o remiză pe terenul celor de la Gabala.

La finalul partidei din etapa a 22-a, Laurenţiu Reghecampf a avut un dialog aprins cu un jurnalist. Antrenorul în vârstă de 47 de ani a fost întrebat de ce nu a transferat niciun jucător român în cele 8 luni de mandat. Reacţia lui Reghecampf a fost vehementă.

„Nu avem niciun jucător român disponibil„, a fost răspunsul lui Laurenţiu Reghecampf.

La câteva zile după meci, Laurenţiu Reghecampf a fost făcut praf într-un editorial. Antrenorului român i s-a sugerat să meargă la un control.

Reghecampf, care a criticat arbitrul după meciul ruşinos cu Gabala, ar trebui să fie dus la un doctor și să i se ia temperatura după aceste declarații. Poate ar trebui să i se facă și un RMN la cap.

Mi se pare important să meargă și la un psiholog. Poate psihologul va vorbi cu el și va afla de ce i-a asuprit atât de mult pe jucători, care sunt foarte enervați din cauza lui. Există o mare nemulțumire a jucătorilor din cauza antrenorului.

Ziua în care Reghe va demisiona sau va fi dat afară va fi cea mai fericită din lume. Sperăm ca noua conducerea a clubului nu îi va face pe fani și pe jucători să aștepte prea mult„, au scris cei de la sportinfo.az.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf a semnat cu Neftchi Baku în vara anului 2022. Contractul antrenorului român la formația din Azerbaidjan expiră în iunie 2024.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și