Închide meniul

L’Equipe l-a făcut praf pe Istvan Kovacs, după Sevilla – Lille 1-2. ”Un penalty pentru Lille de care probabil a uitat. A pierdut controlul partidei”

Antena Sport Publicat: 3 noiembrie 2021, 9:17

LEquipe l-a făcut praf pe Istvan Kovacs, după Sevilla – Lille 1-2. ”Un penalty pentru Lille de care probabil a uitat. A pierdut controlul partidei”

Istvan Kovacs, din nou în centrul atenţiei

Profimediaimages

  • Sevilla – Lille 1-2
  • Istvan Kovacs, criticat de L`Equipe

”Arbitrul meciului Sevilla – Lille a pierdut controlul partidei, cu cât minutele au trecut”, au notat francezii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

L’Equipe, despre prestația lui Istvan Kovacs: Un penalty pentru Lille de care probabil că a uitat

”Un penalty pentru Lille de care probabil că a uitat, încă unul acordat după intervenția VAR, 11 cartonașe galbele și o atmosferă ostilă la meciul Sevilla – Lille. Cu asta am rămas.

Arbitrul român, domnul Istvan Kovacs a acordat 11 cartonașe galbene, iar, în minutul 17, nu a acordat un penalty lar la duelul dintre Delaney și David”, au tunat cei de la L’Equipe.

Reclamă
Citește și:

Istvan Kovacs, pus la zid după Sevilla – Lille 1-2

Istvan Kovacs a fost pus la zid pentru prestaţia din Liga Campionilor, de la Sevilla – Lille. O fază controversată ar fi fost judecată greşit de către arbitrul român. Kovacs nu a dat un penalty pentru francezi la scorul de 1-0 pentru iberici.

Penalty-ul evident neacordat de către Istvan Kovacs a stârnit reacţii dure din partea fanilor lui Lille de pe reţelele de socializare. Aceştia au fost nemulţumiţi de faptul că arbitrul nu a judecat corect faza din minutul 17.

Reclamă

Atunci, Jonathan David a fost blocat în careu de Thomas Delaney. A fost o intrare imprudentă, prin alunecare, a fundaşului celor de la Sevilla. Nu a fost însă de ajuns pentru Kovacs care nu a dictat penalty.

Istvan Kovacs nu a influenţat însă scorul final al meciului pentru că francezii de la Lille au reuşit să întoarcă rezultatul meciului şi să se impună în final cu scorul de 2-1. Astfel, Sevilla rămâne pe ultimul loc al grupei., cu doar 3 puncte, în timp ce francezii sunt pe locul secund, cu două puncte mai mult. Liderul grupei este Salzburg care are 7 puncte după patru partide.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali
Liga Campionilor • 25 mart., 18:08
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali! Anunţul făcut de UEFA
Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: "A fost catastrofal"
Europa League • 12 mart., 17:06
„Amintiri neplăcute”. Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: „A fost catastrofal”
Istvan şi Szabolcs Kovacs "fluieră" lupta pentru play-off-ul din Liga 1! CCA a anunţat delegările de vineri
Liga 1 • 7 mart., 12:15
Istvan şi Szabolcs Kovacs „fluieră” lupta pentru play-off-ul din Liga 1! CCA a anunţat delegările de vineri
Patronul din Liga 1 care a cerut să nu mai fie arbitrat de Istvan Kovacs: "Am trimis un act. E timpul să se întâmple ceva"
Liga 1 • 23 feb., 0:07
Patronul din Liga 1 care a cerut să nu mai fie arbitrat de Istvan Kovacs: „Am trimis un act. E timpul să se întâmple ceva”
Istvan Kovacs a fost reclamat la Comisii
Liga 1 • 21 feb., 20:47
„Am fost furaţi ca în codru!” Istvan Kovacs, reclamat la Comisii: „Poate pentru asta a primit un bonus”