Închide meniul

Liga Campionilor | Bayern – Lazio 2-1 şi Chelsea – Atletico 2-0. Simeone, OUT din Champions League! Radu Ştefan, nicio şansă în faţa lui Bayern

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 martie 2021, 18:35

Liga Campionilor | Bayern – Lazio 2-1 şi Chelsea – Atletico 2-0. Simeone, OUT din Champions League! Radu Ştefan, nicio şansă în faţa lui Bayern

profimediaimages.ro

Bayern - Lazio, LIVE SCORE pe AS.ro

Campioana Europei nu a avut probleme cu Lazio. Bayern a marcat prin Robert Lewandowski şi Choupo-Moting, în timp ce Lazio a înscris golul de onoare prin Parolo. Astfel, bavarezii continuă să îşi apere trofeul cucerit anul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În celălalt meci, Atletico a fost învinsă cu propriile arme. Oamenii lui Simeone erau obligaţi să marcheze, însă Chelsea a fost echipa cu golurile. Hakim Ziyech şi Emerson au punctat pentru gruparea londoneză şi au trimis-o în sferturile de finală ale competiţiei.

Real Madrid, Liverpool, Bayern Munchen, PSG, Manchester City, Borussia Dortmund, FC Porto şi Chelsea sunt echipele calificate în următoarea fază a competiţiei.

Bayern – Lazio 2-1 şi Chelsea – Atletico 2-0

Min 90+4: GOOOOL Chelsea! Emerson îi dă lovitura decisivă lui Atletico. Simeone&co sunt eliminaţi din Liga Campionilor.

Min. 82: GOOL Lazio! Marco Parolo reduce din diferenţă, din pasa lui Pereira.

Reclamă

Min. 73: GOOL Bayern! Maxim Choupo-Moting majorează avantajul pentru campioana Europei.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 46: A început repriza secundă în cele două partide

Min. 45: Pauză în ambele meciuri. Gazdele sunt în avantaj în fiecare duel.

Min. 34: GOOOOL Chelsea! Londonezii deschid scorul prin Hakim Ziyech, după un contraatac senzaţional. Timo Werner i-a pasat decisiv fotbalistului marocan. Formaţia lui Tuchel are un avantaj de 2-0 la general. 

Min. 33: GOOOL Bayern! Robert Lewandowski deschide scorul pentru bavarezi, după ce a executat o lovitură de la 11 metri.

Min. 1: Au început meciurile!

Reclamă

Echipe de start:

Bayern: Nubel – Pavard, Boateng, Alaba, Hernandez – Kimmich, Goretzka – Sane, Muller, Gnabry – Lewandowski

Lazio: Reina – Ștefan Radu, Acerbi, Marusic – Lazzari, Savic, Escalante, Alberto, Fares – Correa, Muriqi

Chelsea: Mendy – James, Azpilicueta, Zouma, Rudiger, Alonso – Ziyech, Kante, Kovacic, Havertz – Werner

Atletico: Oblak – Trippier, Savic, Gimenez, Renan Lodi – Llorente, Koke, Saul, Carrasco – Joao Felix, Suarez

Campioana Europei intră din nou în acţiune, de data aceasta pe teren propriu. Bayern primeşte vizita lui Lazio, după victoria cu 4-1 din tur. Bavarezii vin după trei meciuri în Bundesliga în care au marcat nu mai puţin de 12 goluri.

De cealaltă parte, misiunea elevilor Simone Inzaghi este mai mult decât complicată. Italienii au două înfrângeri în ultimele trei partide, iar în ultimul meci din Serie A au câştigat cu greu, scor 3-2, cu Crotone. 

Atletico vrea revanşa după înfrângerea de la Bucureşti

Madrilenii au pierdut pe "Arena Naţională" în partida tur, 0-1, după super-execuţia din "foarfecă" a lui Giroud. Misiunea elevilor lui Diego Simeone nu se anunţă deloc uşoară. Londonezii n-au primit gol în 10 din cele 12 meciuri cu Thomas Tuchel la cârma echipei.

Totuşi, liderul din La Liga are parte de întăriri. Trippier, Carrasco si Jimenez, trei "piese" de bază pentru Atletico, vor putea evolua în această seară, într-un duel care nu va fi pe placul oaspeţilor. Spaniolii vor fi nevoiţi să mizeze totul pe cartea atacului pentru a se asigura că obţin biletele pentru sferturile de finală.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și