Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi a driblat un jucător accidentat la primul meci al sezonului din MLS. Cum a reușit să uimească pe toată lumea

Alex Ioniță Publicat: 22 februarie 2024, 8:48

Reclamă
Lionel Messi a driblat un jucător accidentat la primul meci al sezonului din MLS. Cum a reușit să uimească pe toată lumea

Lionel Messi a driblat un jucător accidentat la primul meci al sezonului din MLS

Momentul în care Lionel Messi driblează un jucător accidentat / Profimedia

Lionel Messi a driblat un jucător accidentat la primul meci al sezonului din MLS. Campionul mondial din 2022 a fost protagonistul unui moment uluitor și a reușit să uimească pe toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter Miami a început noua stagiune a campionatului din Statele Unite ale Americii cu o victorie, în fața celor de la Real Salt Lake. Duelul s-a încheiat cu scorul de 2-0. În cadrul acestei partide, Messi a oferit o pasă decisivă, la primul gol.

Lionel Messi a driblat un jucător accidentat la primul meci al sezonului din MLS

Superstarul din Argentina a fost integralist în partida cu Real Salt Lake. Acesta a avut o prestație excelentă, însă s-a remarcat printr-un mod uluitor. Atunci când construia o fază de atac, Lionel Messi a decis să dribleze mai mulți adversari, în stilul caracteristic.

Totuși, la momentul respectiv, un jucător de la Salt Lake era întins pe gazon, iar campionul mondial se îndrepta către zona unde se afla acesta. Totuși, Messi a găsit o soluție incredibilă pentru a continua acțiunea și a decis să îl dribleze pe jucătorul accidentat.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, argentinianul a fost aproape de o execuție de zile mari, tot în cadrul acestui meci. La un corner, Messi a decis să trimită mingea direct spre poartă, însă balonul a fost respins de portarul advers, Zac MacMath.

A fost primul meci oficial jucat de Lionel Messi, după perioada de pregătire din această iarnă. Totuși, argentinianul nu a avut parte de liniște la meciurile amicale și a fost implicat într-un scandal de proporții.

Reclamă

Inter Miami – Real Salt Lake 2-0

Două acţiuni decisive ale campionului mondial argentinian Lionel Messi au permis echipei Inter Miami să învingă pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formaţia Real Salt Lake, miercuri, în primul meci al sezonului din Major League Soccer (MLS), notează agerpres.ro.

Messi (36 de ani), care a fost integralist în acest joc, a răspuns tuturor îngrijorărilor legate de condiţia sa fizică printr-o performanţă excelentă pentru echipa antrenată de compatriotul său Gerardo „Tata” Marino.

În faţa unei adversare care s-a arătat prudentă, Messi a avut o primă ocazie în minutul 18, în urma unei lovituri libere de la 30 m, respinsă cu capul de Justen Glad. Însă Inter Miami a reuşit să preia conducerea pe tabelă în minutul 39, după o pasă a argentinianului către atacantul finlandez Robert Taylor, care a marcat fără probleme.

Adversarii lui Inter Miami au jucat mai bine după pauză, însă Messi şi colegii săi au revenit treptat la conducerea jocului, reuşind să marcheze pentru a doua oară, după o combinaţie între Messi şi Luis Suarez, fostul său coechipier de la Barcelona, care l-a servit pe Diego Gomez, iar mijlocaşul paraguayan a trimis balonul în plasă din interiorul careului.

Acelaşi trio a fost foarte aproape să înscrie din nou, însă Luis Suarez, aflat la finalizare, nu a reuşit să-l învingă pe MacMath.

Inter Miami va disputa următorul său meci duminică, în deplasare, împotriva formaţiei Los Angeles Galaxy.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și