Închide meniul

Lionel Messi a stabilit un nou record în MLS! Argentinianul este de neoprit în Statele Unite ale Americii

Alex Masgras Publicat: 2 iunie 2024, 10:37

Reclamă
Lionel Messi a stabilit un nou record în MLS! Argentinianul este de neoprit în Statele Unite ale Americii

Lionel Messi a stabilit un nou record în MLS! Argentinianul este de neoprit în Statele Unite ale Americii

Lionel Messi, în timpul meciului Inter Miami - St. Louis City, din MLS / Profimedia

Lionel Messi a stabilit un nou record în MLS. Aflat la Inter Miami de aproape un an, argentinianul are o primă parte a sezonului foarte bună în Statele Unite ale Americii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă echipa sa a remizat noaptea trecută în duelul de pe teren propriu cu St. Louis City, scor 3-3, campionul mondial din 2022 a înregistrat un nou record în MLS.

Lionel Messi a stabilit un nou record în MLS! Argentinianul este de neoprit în Statele Unite

În remiza cu St. Louis City, Lionel Messi a marcat în minutul 25 şi a pasat decisiv la golul înscris de Luis Suarez, în prelungirile primei reprize, atunci când uruguayanul a restabilit egalitatea la 2.

După aceste două goluri marcate de formaţia din Florida, Lionel Messi a contribuit la 25 de goluri marcate de Inter Miami în acest sezon. Argentinianul a stabilit astfel un nou record al competiţiei de peste ocean.

Reclamă
Reclamă 4

El a devenit cel mai rapid jucător care contribuie la 25 de goluri într-un sezon din istoria MLS. Argentinianul a avut nevoie de numai 12 partide pentru a reuşi acest lucru.

În 2019, Carlos Vela reuşea şi el să contribuie la 25 de goluri pentru Los Angeles FC, dar mexicanul a avut nevoie atunci de 16 partide.

Reclamă

În ciuda remizei cu St. Louis City, Inter Miami rămâne lider în Conferinţa de Est din MLS, cu 35 de puncte, după 18 meciuri disputate. Cu toate acestea, echipa lui Messi şi Suarez are două meciuri mai mult disputate faţă de Cincinnati, formaţia de pe locul 2.

Fanii lui Al-Hilal au scandat numele lui Lionel Messi în faţa lui Neymar

Fanii lui Al-Hilal au scandat numele lui Lionel Messi în faţa lui Neymar, starul brazilian care a privit din tribune finala Cupei Regelui, pe care echipa sa a câştigat-o în faţa lui Al-Nassr şi Cristiano Ronaldo.

Starul de 32 de ani a avut parte de un moment neaşteptat în timpul partidei de pe Venue King Abdullah Sports, din Jeddah. Suporterii propriei echipe au început să scandeze numele lui Lionel Messi, fostul coleg al sud-americanului de 32 de ani, de la Barcelona.

Ţinând cont de relaţia de prietenie dintre cei doi, nu s-a pus problema în nicio secundă ca Neymar să fie deranjat, dimpotrivă, acesta a fost surprins râzând cu poftă în scaun.

Messi şi Neymar au fost colegi la Barcelona în perioada 2013-2017, până când PSG a plătit clauza de reziliere de 222 de milioane de euro a brazilianului. Împreună, acestia au câştigat 8 trofee, printre care două titluri în La Liga şi un UEFA Champions League.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și