Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, gest uriaş la finalul meciului Reims – PSG 0-2. Starul a oferit imaginea serii în fotbalul mondial

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 august 2021, 8:59

Lionel Messi, gest uriaş la finalul meciului Reims – PSG 0-2. Starul a oferit imaginea serii în fotbalul mondial

Lionel Messi

Profimediaimages

După fluierul de final al meciului, majoritatea jucătorilor lui Reims i-au strâns mâna lui Messi. Nu şi portarul Predrag Rajkovic, care, pe lângă asta, l-a rugat pe Messi să facă o poză cu copilul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, gest uriaş făcut în Reims – PSG 0-2

Messi nu a stat pe gânduri şi l-a luat în braţe pe micuţ. Fotograf a fost chiar portarul lui Reims, care i-a făcut rost de o amintire de neuitat copilului său, care este cu siguranţă fan Lionel Messi.

Plecat de la Barcelona, care nu a putut să-i mai satisfacă pretenţiile financiare, Messi a intrat pe teren, în minutul 66, în locul ui Neymar, şi nu a avut reuşite notabile.

Lionel Messi are de primit o sumă astronomică de bani de la Barcelona

Lionel Messi a plecat de la Barcelona, dar starul argentinian are de încasat de la catalani o sumă uriaşă de bani: 52 de milioane de euro.

Reclamă

Cotidianul Sport susţine că aceasta este suma pe care Messi o are de primit de la fosta sa echipă. Asta după ce a acceptat îngheţarea salariului pe perioada în care campionatul a fost întrerupt din cauza pandemiei, în 2020.

La momentul respectiv, preşedintele Bartomeu i-a convins pe toţi jucătorii să renunţe la o parte din banii de salariu, pe care îi vor primi în 2021 şi 2022. A fost şi cazul lui Messi, care va fi recompensat cu 52 de milioane de euro.

Francezii au aflat cifrele uriaşe din contractul lui Lionel Messi cu PSG

Lionel Messi a semnat cu PSG pe doi ani, iar presa din Hexagon a aflat cifrele reale ale înţelegerii dintre cele două părţi. Dacă iniţial s-a vorbit despre un salariu de 35 de milioane, starul va încasa de fapt 41 de milioane de euro pe an.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, conform Le Parisien, el îl va depăşi pe prietenul Neymar, care câştigă 37 de milioane de euro anual. Mai mult, Messi a avut parte şi de o prima de instalare uriaşă: 40 de milioane de euro.

Mai mult, jucătorul de 34 de ani are şi bonusuri uriaşe de performanţă, în situaţia în care va câştiga un nou Balon de Aur sau dacă va aduce, în premieră la Paris, trofeul Ligii Campionilor.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! Vezi toate știrile
Citește și