Închide meniul

Lionel Messi, revenire de senzaţie la Barcelona! Tatăl vedetei lui PSG a făcut anunţul care le dă speranţe fanilor catalani

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 mai 2022, 17:13

Lionel Messi, revenire de senzaţie la Barcelona! Tatăl vedetei lui PSG a făcut anunţul care le dă speranţe fanilor catalani

Lionel Messi a scris istorie în tricoul celor de la FC Barcelona

Lionel Messi, alături de tatăl său, Jorge / Profimedia

Lionel Messi este gata pentru o revenire de senzaţie la Barcelona, echipa sa de suflet. Tatăl superstarului argentinian, Jorge, a făcut anunţul care le dă speranţe fanilor catalani. Acesta aşteaptă să îşi vadă din nou fiul pe Camp Nou!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi s-a despărțit de Barcelona în vara anului trecut, după 18 ani petrecuți pe Camp Nou, la academie și echipa mare. Ulterior, starul argentinian a semnat cu PSG, unde nu s-a acomodat așa cum s-ar fi așteptat fanii săi.

Lionel Messi, revenire de senzaţie la Barcelona

Jorge Messi a aterizat astăzi la Barcelona, iar jurnaliştii iberici l-au asaltat cu întrebări pe tatăl „Balonului de Aur”. Acesta nu s-a ferit să recunoască că vrea să îşi vadă fiul în tricoul blaugrana.

„Sper ca într-o zi să se întoarcă… E fericit la Paris acum, dar vom vedea”, a transmis Jorge Messi, citat de Mundo Deportivo.

Lionel Messi a plecat într-un moment în care se anunţa că este iminentă prelungirea contractului. Joan Laporta i-a transmis însă că nu va mai putea continua din cauza problemelor financiare cu care se confruntă gruparea blaugrana.

Reclamă

Ronaldinho râde de PSG și le-a luat apărarea lui Neymar și Messi

Ronaldinho s-a amuzat pe seama șeicilor de la PSG, care ar plănui să scape de vedetele sud-americane de la Paris, Neymar, Lionel Messi ori Angel Di Maria. Fostul mare fotbalist brazilian crede că parizienii nu ar putea să găsească înlocuitori pe măsură.

PSG a câștigat titlul în Franța la pas, dar nu e suficient ca să-i mulțumească pe șeicii care conduc clubul, care își doresc să câștige UEFA Champions League. Neymar și Messi au fost văzuți drept principalii vinovați pentru eliminarea din faza optimilor, în fața lui Real Madrid.

„Vrei să schimbi totul? Vrei să ai ce? Cei mai slabi jucători din lume? (n.r.-râde) Trebuie să așteptați până când acești jucători înțeleg acestă manieră nouă de a trăi și juca fotbal. Restul va veni încetul cu încetul. Această adaptare este normală, pentru a îndrepta lucrurile.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar este unul dintre cei mai buni jucători din lume. A avut mai multe accidentări anul acesta. Când este 100 la sută, este un jucător cu adevărat special pentru această echipă. Di Maria, Messi… Cei mai buni jucători sunt împreună. Dacă nu ești mulțumit de ei, cu cine mai joci?”, a spus Ronaldinho, citat de marca.com.

Lionel Messi a marcat doar 11 goluri pentru PSG în toate competițiile, în acest sezon. Argentinianul a încheiat Ligue 1 însă cu capul sus, cu o „dublă” împotriva lui Montpellier.

Lionel Messi, „dublă” de senzaţie în Montpellier – PSG 0-4

Lionel Messi, „dublă” de senzaţie în Montpellier – PSG 0-4. Starul argentinian a reuşit acest lucru cu ajutorul lui Kylian Mbappe. Pentru Lionel Messi, acest a fost golul cu numărul 10 pentru campioana Franţei, în toate competiţiile.

Lionel Messi a deschis scorul în minutul 6, din pasa lui Kylian Mbappe. Acelaşi Kylian Mbappe i-a pasat lui Messi şi la al doilea gol. Starul argentinian a driblat şi portarul şi a marcat.

Lionel Messi a deschis doar balul în partida cu Montpellier. Campioana Franţei s-a impus cu 4-0. Di Maria şi Kylian Mbappe au marcat şi ei.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și