Închide meniul

Ronaldinho râde de PSG și le-a luat apărarea lui Neymar și Messi. „Fără ei, cu cine mai joci?”

Alexandru Ivan Publicat: 15 mai 2022, 10:49

Ronaldinho râde de PSG și le-a luat apărarea lui Neymar și Messi. „Fără ei, cu cine mai joci?

Ronaldinho le-a luat apărarea lui Neymar și Messi

Ronaldinho, în timpul unui eveniment / Profimedia

  • Ronaldinho râde de PSG
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Ronaldinho s-a amuzat pe seama șeicilor de la PSG, care ar plănui să scape de vedetele sud-americane de la Paris, Neymar, Lionel Messi ori Angel Di Maria. Fostul mare fotbalist brazilian crede că parizienii nu ar putea să găsească înlocuitori pe măsură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG a câștigat titlul în Franța la pas, dar nu e suficient ca să-i mulțumească pe șeicii care conduc clubul, care își doresc să câștige UEFA Champions League. Neymar și Messi au fost văzuți drept principalii vinovați pentru eliminarea din faza optimilor, în fața lui Real Madrid.

Ronaldinho râde de PSG și le-a luat apărarea lui Neymar și Lionel Messi

„Vrei să schimbi totul? Vrei să ai ce? Cei mai slabi jucători din lume? (n.r.-râde) Trebuie să așteptați până când acești jucători înțeleg acestă manieră nouă de a trăi și juca fotbal. Restul va veni încetul cu încetul. Această adaptare este normală, pentru a îndrepta lucrurile.

Reclamă

Neymar este unul dintre cei mai buni jucători din lume. A avut mai multe accidentări anul acesta. Când este 100 la sută, este un jucător cu adevărat special pentru această echipă. Di Maria, Messi… Cei mai buni jucători sunt împreună. Dacă nu ești mulțumit de ei, cu cine mai joci?”, a spus Ronaldinho, citat de marca.com.

Lionel Messi a marcat doar 11 goluri pentru PSG în toate competițiile, în acest sezon. Argentinianul a încheiat Ligue 1 însă cu capul sus, cu o „dublă” împotriva lui Montpellier. 

Reclamă

Neymar a avut 12 goluri marcate în toate competițiile. Brazilianul a jucat însă doar 27 de partide, în toate competițiile.

Lionel Messi, de la „Balon de Aur”, la cel mai slab sezon al carierei

Spaniolii de la AS.com au analizat sezonul lui Messi, iar concluzia e clară – este cel mai slab din cariera sa de jucător profesionist. Argentinianul avea 13 sezoane consecutive cu peste cel puţin 31 de goluri. În acesta a reuşit doar 11 goluri, mult prea puţine pentru jucătorul care a vândut 60% dintre tricourile echipei.

Chiar dacă a excelat la capitolul pase decisive, 13 la număr, evoluţiile sale au fost decisive decât în câteva rânduri. Încă din 2007, Messi a marcat 39 goluri din 436 de ocazii. Asta înseamnă un gol la fiecare 11 ocazii. Acum, vedeta lui PSG are 18 ocazii şi 0 goluri în rândul numelui său.

Reclamă 4 / 0/3

În cele 2.782 de minute bifate, în toate competiţiile, Lionel Messi are 11 goluri, adică un gol la fiecare 299 de minute, echivalentul a 3 meciuri şi jumătate.

Lionel Messi și Neymar, huiduiți de propriii fani

Fanii lui PSG au fost supăraţi după eliminarea suferită de echipa lor favorită în optimile de finală ale Ligii Campionilor. În primul joc de campionat pe Parc de Princes după eliminarea din Ligă, principalii vizaţi de huiduielile publicului au fost Messi şi, mai ales, Neymar.

Înaintea fluierului de start al meciului cu Bordeaux din martie, 3-0, când a a fost anunțat primul 11 al lui Mauricio Pochettino, doar Kylian Mbappe a fost aplaudat, Messi și Neymar fiind huiduiți.

Nasser Al-Khelaifi a făcut iureș după eliminarea din Champions League

Jurnalistul Daniel Riolo a oferit detalii teribile din vestiarul parizienilor şi l-a făcut praf pe starul brazilian din atacul lui Mauricio Pochettino. Şeicul Nasser Al-Khelaifi este sfătuit să renunţe cât mai repede la Neymar, a cărui cotă este în cădere liberă. De la 180 de milioane de euro, a ajuns să valoreze de două ori mai puţin în prezent.

„Neymar abia se mai antrenează, ajunge într-o stare jalnică şi e la limita alcoolismului. Aşa este! Neymar vrea să se răzbune pe PSG. Există o ruptură totală cu clubul și cu vestiarul.

Fanilor de la PSG nu le pasă de capriciile lui Neymar. Trebuie să i se dea banii şi să plece, distruge clubul. Trebuie să i se semneze cecul și fie lase să plece. Face mult rău în interiorul clubului. Lăsaţi-l să plece, distruge PSG”, a spus Daniel Riolo la RMC Sport, potrivit marca.com.

Reclamă

PSG a ratat din nou obiectivul principal al sezonului, cucerirea UEFA Champions League, iar Nasser Al-Khelaifi începe ”revoluția” la echipă. Șeicul vrea să înceapă prin vânzarea lui Neymar, care a dezamăgit în ”dubla” cu Real Madrid, dar și în ultimele sezoane.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS