Închide meniul

Lionel Messi şi-a decis viitorul: „Va fi ultima echipă pentru care voi juca!”. Anunţul momentului!

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 iunie 2024, 19:44

Reclamă
Lionel Messi şi-a decis viitorul: „Va fi ultima echipă pentru care voi juca!. Anunţul momentului!

Lionel Messi şi-a decis viitorul

Lionel Messi / Profimedia

Lionel Messi a dezvăluit că şi-a decis viitorul şi a anunţat care va fi ultima echipă pentru care va juca. Starul argentinian în vârstă de 36 de ani se pregăteşte pentru a apăra trofeul de la Copa America.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deţinătorul Balonului de Aur are un început de sezon grozav cu Inter Miami. Messi a marcat 14 goluri şi a oferit 11 pase decisive în cele 15 meciuri jucate.

Lionel Messi şi-a decis viitorul

Chiar dacă fanii Barcelonei sperau ca Lionel Messi să se retragă în tricoul Barcelonei, acesta a afirmat că nu ia în calcul un astfel de scenariu. Messi a vorbit şi despre retragere.

Inter Miami va fi ultimul meu club, da! Astăzi pot spune că acesta va fi ultimul.

Iubesc să joc fotbal, mă bucur chiar şi mai mult decât până acum pentru că sunt conştient, de fiecare dată, că sunt tot mai aproape (n.r. de retragere)„, a declarat Messi pentru ESPN, citat de Fabrizio Romano.

Reclamă
Reclamă 4

Tricoul roz cu numărul 10 al lui Lionel Messi, atacantul echipei Inter Miami, este cel mai bine vândut al anului în liga profesionistă nord-americană de fotbal (Major League Soccer – MLS), dar de pe o listă în totalitate latino, cu uruguayanul Luis Suarez în poziţia a doua şi argentinianul Lucho Acosta pe locul trei, informează EFE.

Conform datelor anunţate luni de MLS, columbianul Juan Camilo „Cucho” Hernandez (coleg cu românul Alexandru Măţan la campioana Columbus Crew) şi spaniolul Riqui Puig, jucătorul echipei Los Angeles Galaxy, se află pe locurile patru şi cinci, anunţă agerpres.ro.

Reclamă

Inter Miami, care a revoluţionat liga profesionistă americană de fotbal prin transferurile lui Messi şi ale spaniolilor Sergio Busquets şi Jordi Alba, cărora li s-a alăturat în ianuarie Luis Suarez, domină primele 25 de poziţii cu cinci jucători.

Americanul Benjamin Cremaschi se adaugă şi el listei de la Inter Miami, în timp ce Alba ocupă poziţia a 18-a şi Busquets a 24-a, conform datelor de vânzare de pe platforma MLSstore.com.

Lionel Messi a stabilit un nou record în MLS! Argentinianul este de neoprit în Statele Unite

Lionel Messi a stabilit un nou record în MLS. Aflat la Inter Miami de aproape un an, argentinianul are o primă parte a sezonului foarte bună în Statele Unite ale Americii.

În remiza cu St. Louis City, Lionel Messi a marcat în minutul 25 şi a pasat decisiv la golul înscris de Luis Suarez, în prelungirile primei reprize, atunci când uruguayanul a restabilit egalitatea la 2.

După aceste două goluri marcate de formaţia din Florida, Lionel Messi a contribuit la 25 de goluri marcate de Inter Miami în acest sezon. Argentinianul a stabilit astfel un nou record al competiţiei de peste ocean.

El a devenit cel mai rapid jucător care contribuie la 25 de goluri într-un sezon din istoria MLS. Argentinianul a avut nevoie de numai 12 partide pentru a reuşi acest lucru.

În 2019, Carlos Vela reuşea şi el să contribuie la 25 de goluri pentru Los Angeles FC, dar mexicanul a avut nevoie atunci de 16 partide.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:24

David Popovici, după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie: „Sunt chiar fericit”!

22:17

LIVE TEXTOlanda – Franța 0-0. Duel „incendiar” pentru primul loc din Grupa D. Kylian Mbappe, rezervă

21:49

Edi Iordănescu a avut un mesaj vehement despre presupusa ofertă de 5 milioane de euro pe sezon! Apelul selecţionerului

21:43

VideoDavid Popovici a scris o nouă pagină de istorie la Belgrad! Românul a egalat un record vechi de 47 de ani

20:42

România – Belgia, la EURO 2024 | Edi Iordănescu: „Dacă ne calificăm ar fi istorie, ar fi un exemplu pentru alte domenii”

20:35

VideoMomente emoţionante cu David Popovici, după ce a cucerit aurul la 200m liber! Imnul României s-a auzit, din nou, la Belgrad

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și