Închide meniul

Lionel Messi, un car de nervi după Argentina – Peru 1-0! Căpitanul „pumelor” a pus tunurile pe arbitru: „O face intenționat de fiecare dată!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 octombrie 2021, 8:29

Lionel Messi, un car de nervi după Argentina – Peru 1-0! Căpitanul „pumelor a pus tunurile pe arbitru: „O face intenționat de fiecare dată!

Lionel Messi, un car de nervi după Argentina - Peru 1-0

Profimedia

Lionel Messi, un car de nervi după Argentina – Peru 1-0

Tensiune maximă în Argentina Peru 1-0! „Pumele” au câștigat la limită confruntarea, scor 1-0, grație golului reușit de Lautaro Martinez. În repriza secundă, oaspeții puteau egala prin Yotun, însă acesta a ratat o lovitură e la 11 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După fluierul final, Lionel Messi a răbufnit. Căpitanul argentinienilor a pus tunurile pe arbitrajul „centralului” brazilian Wilton Sampaio, pe care îl acuză că ia decizii împotriva echipei sale de fiecare dată când este delegat la meciuri.

Potrivit presei internaționale, starul lui PSG și-a ieșit din minți după ce arbitrul a acordat doar două cartonașe galbene oaspeților, care au jucat dur în confruntarea de pe „Antonio Vespucio Liberti”.

„A fost un meci greu și s-a jucat greu. Vânt mult, s-au lăsat puține spații. Arbitrul face același lucru de fiecare dată când este delegat la meciurile noastre. Ne pare că o face intenționat. Sunt trei puncte importante care ne aduc mai aproape de obiectiv”, a răbufnit Lionel Messi.

Reclamă

În urma succesului cu Peru, Argentina rămâne pe locul 2 în calificările din America de Sud pentru Campionatul Mondial din 2022. „Pumele” au 25 de puncte și sunt la 6 în spatele liderului Brazilia.

Cine sunt favoriții pentru Balonul de Aur! Lionel Messi, în capul listei

Ziua decernării Balonului de Aur se apropie cu pași repezi, iar Lionel Messi și Robert Lewandowski au cele mai mari șanse să primească prestigiosul trofeu.

Balonul de Aur revine în 2021, după ce anul trecut a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. În acest an, în cursa pentru Balonul de Aur se află 14 fotbaliști din Premier League, câte 5 din Serie A și La Liga, 4 din Ligue 1 și doar doi din Bundesliga.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi, cota 1,44. Starul argentinian este marele favorit pentru prestigiosul trofeu, notează jurnaliștii de la Oddschecker. Barcelona a avut parte de un sezon slab, dar, pe plan individual, cifrele lui Messi au fost fabuloase: 38 de goluri și 14 assist-uri în 47 de meciuri. În plus, Lionel Messi a cucerit și Copa America, primul său trofeu major alături de naționala Argentinei. Odată cu transferul la PSG, este experții anticipează ca cifrele argentinianului să „explodeze” de-a dreptul.

Recomandări
  • Lionel Messi, un car de nervi după Argentina – Peru 1-0
  • Căpitanul „pumelor” a pus tunurile pe arbitru

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:06 „Decizie de pus în ramă!” Mihai Stoica, răspuns vehement după acuzaţiile făcute de Dan Şucu şi Victor Angelescu 19:38 VIDEOAlexandru Maxim, gol superb în Turcia! A executat perfect o lovitură liberă în Gaziantep – Kasimpaşa 19:35 LIVE TEXTSepsi – Universitatea Craiova 1-2. Ivan a marcat la debutul lui Costel Gâlcă pe banca oltenilor! Ştefănescu, gol din penalty 19:23 Ma Long a avut o revenire colosală de la 0-3 la seturi în finala Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 18:33 Exclus din lotul Rapidului, Alexandru Albu a semnat cu o rivală din Liga 1! Transfer total surprinzător 18:13 FotoImagini horror cu Dan Nistor! A fost umplut de sânge de un adversar care l-a lovit cu piciorul în faţă 18:07 „Nu am glumit!” Ion Ţiriac i-a făcut o propunere fabuloasă pentru Mircea Lucescu: „Îi fac şi stadion, avem fonduri!” 17:58 Ioan Andone a dat verdictul după FCSB – Rapid 2-2. Pariul surpriză pe care l-a făcut 17:46 Marton Fucsovics l-a învins pe Mariano Navone şi a câştigat Ţiriac Open 2024 17:15 LIVE VIDEOFamalicao – Portimonense se joacă ACUM în AntenaPLAY. Sporting – Guimaraes (22:30) e meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și