Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni

Alex Masgras Publicat: 28 aprilie 2024, 12:15

Reclamă
Lionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni

Lionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni

Lionel Messi, în timpul meciului New England Revolutio - Inter Miami / Profimedia

Lionel Messi a făcut un nou meci fabulos în MLS! Starul argentinian a contribuit din plin la victoria obţinută de echipa sa Inter Miami în meciul cu New England Revolution, scor 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În meciul disputat la Foxborough, acolo unde au asistat peste 65.000 de spectatori, Lionel Messi a contribuit la toate cele patru goluri marcate de formaţia din Florida. Argentinianul a înscris două goluri şi a oferit alte două pase de gol.

Lionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni

Argentinianul Lionel Messi a marcat o nouă dublă, sâmbătă ,şi a ajutat-o pe Inter Miami să se impună cu 4-1 în faţa echipei New England Revolution, la Foxborough (Massachusetts, SUA).

După ce a marcat deja de două ori săptămâna trecută împotriva lui Nashville, Messi (36 de ani), cel mai bun marcator al ligii, are acum nouă goluri în şapte meciuri în acest sezon, iar Inter Miami rămâne liderul Conferinţei de Est, notează news.ro.

Peste 65.000 de spectatori au fost prezenţi pentru a-l vedea pe cel care a câştigat de opt ori Balonul de Aur.

Reclamă

Messi a marcat mai întâi golul egalizator în minutul 32, înainte de a permite lui Miami să preia conducerea în minutul 68, la o pasă de la un alt fost jucător al Barcelonei, Sergio Busquets. Argentinianul a fost implicat şi la următoarele două goluri ale echipei sale.

Lionel Messi și-a numit succesorii

În cadrul unui interviu, Lionel Messi a dezvăluit că, în opinia sa, Erling Haaland, Kylian Mbappe, Vinicius, dar și Lamine Yamal sunt jucătorii care pot câștiga Balonul de Aur, în următoarea perioadă.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, argentinianul a spus că, în viitor, vor apărea alți jucători care se vor lupta pentru cel mai important trofeu individual din lumea fotbalului.

„Jucătorii care vor concura pentru Balonul de Aur în următorii ani? Poate exista o rivalitate foarte frumoasă în perioada următoare cu jucători precum Haaland, Mbappe, Vinicius și mulți alți jucători tineri.

De asemenea, cred că și Lamine Yamal, care este încă foarte tânăr și acum evoluează la Barcelona, va juca un rol important și se va lupta pentru Balonul de Aur în viitor.

Cu siguranță, vor mai fi și alții care vor concura pentru acest trofeu, vor apărea și jucători noi pe care încă nu îi cunoaștem, pentru că întotdeauna apar jucători noi și cred că va fi o eră foarte frumoasă de care să ne bucurăm”, a spus Lionel Messi, citat de dailymail.co.uk.

Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:17 Veste uriaşă pentru Simona Halep! Anunţul primit cu două luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 19:50 Farul – Universitatea Craiova LIVE TEXT (20:30). Ultima şansă pentru echipa lui Gică Hagi la cupele europene. Echipele de start 19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident 19:21 Iga Swiatek s-a calificat în sferturile de finală la Roma. Naomi Osaka, OUT 18:55 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 18:44 Ora de start a meciului dintre Simona Halep – McCartney Kessler, de la WTA 125 Trophee Clarins 18:40 „Revoluţie” în lotul lui CSA Steaua, după un sezon ratat! Un singur jucător mai are contract cu „militarii” 18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” 17:54 Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi”, la 35 de ani Vezi toate știrile
Citește și