Închide meniul

Spectacol în Europa! Chelsea – Arsenal 2-4 şi Manchester City – Brighton 3-0. Benzema, două penalty-uri ratate în Osasuna – Real Madrid 1-3. Juventus – Inter, finala Cupei Italiei. Rezultatele zilei sunt AICI

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 aprilie 2022, 23:59

Spectacol în Europa! Chelsea – Arsenal 2-4 şi Manchester City – Brighton 3-0. Benzema, două penalty-uri ratate în Osasuna – Real Madrid 1-3. Juventus – Inter, finala Cupei Italiei. Rezultatele zilei sunt AICI

Manchester City, show total

Profimedia

A fost spectacol în campionatele tari din Europa, dar şi în Cupa Italiei. Arsenal a câştigat derby-ul cu Chelsea, scor 4-2, Manchester City a urcat din nou pe primul loc în Premier League, după ce a învins-o pe Brighton cu 3-0. În Franţa, PSG a făcut spectacol în deplasarea de la Angers, 0-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Cupa Italiei, Juventus a învins-o pe Fiorentina şi s-a calificat în marea finală. Ieri seară, Inter a învins-o pe AC Milan cu 3-0, după ce Lautaro Martinez a fost one-man show. Astfel, Juventus – Inter este derby-ul din ultimul act al competiţiei.

Rezultatele zilei din Europa

Premier League:

Ligue 1

La Liga

Reclamă

Cupa Italiei

Update: Osasuna – Real Madrid 1-3. Lucas Vazquez a stabilit rezultatul final cu un gol marcat în minutul 90+6. Cu această victorie, jucătorii lui Carlo Ancelotti s-au distanţat la 17 puncte de Atletico şi la 18 puncte de Real Madrid!

Reclamă 4 / 0/3

Update: Angers – PSG 0-2. GOOOL! Sergio Ramos a majorat avantajul parizienilor.

Update: Osasuna – Real Madrid 1-1. David Alaba a deschis scorul în minutul 12, iar Budimir a restabilit egalitatea după doar 2 minute.

Update: Kylian Mbappe a deschis scorul în Angers – PSG. Este reuşita cu numărul 22 în Ligue 1 pentru superstarul francez.

Update: La pauză, Chelsea – Arsenal este 2-2. Cele 4 goluri s-au marcat în doar 19 minute. Nketiah a deschis scorul, Werner a egalat, după care Smith Rowe a lovit din nou. Azpilicueta a punctat pentru 2-2.

Neymar şi Kylian Mbappe promit spectacol în Angers – PSG. Liderul din Ligue 1 vine după succesul cu Marseille, 2-1, şi are un avans de 15 puncte în fruntea clasamentului.

Reclamă

Meciurile zilei în Europa vor fi LIVE SCORE pe AS.ro.

Premier League:

Ligue 1

La Liga

Cupa Italiei

Luptă la titlu în doi în Premier League

Liverpool a urcat pe primul loc în Premier League după succesul la scor cu Manchester United, 4-0. Rivala Manchester City are meci cu Brighton şi nu îşi permite paşi greşiţi.

Cum arată programul lui Liverpool în ultimele 6 etape: Everton (acasă), Newcastle (deplasare), Totttenham (acasă), Aston Villa (deplasare), Southampton (deplasare) şi Wolves (acasă).

Cum arată programul lui Manchester City în ultimele 7 etape: Brighton (acasă), Watford (acasă), Leeds (deplasare), Newcastle (acasă), West Ham (deplasare), Aston Villa (acasă).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și