Închide meniul

Barcelona a făcut spectacol cu Athletic Bilbao. Catalanii, victorie cu 4-0. Napoli, succes la limită la AS Roma. Toate rezultatele zilei, AICI

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 octombrie 2022, 23:45

Barcelona a făcut spectacol cu Athletic Bilbao. Catalanii, victorie cu 4-0. Napoli, succes la limită la AS Roma. Toate rezultatele zilei, AICI

Robert Lewandowski, despre cel mai frumos moment la Barcelona şi despre Xavi

Robert Lewandowski, bucurie după marcarea unui gol / Profimedia

LIVE BLOG | A fost o nouă duminică cu meciuri tari în campionatele de top din Europa, în prim-plan cu Barcelona – Athletic Bilbao 4-0 și AS Roma – Napoli 0-1. Tot duminică s-au mai jucat Southampton – Arsenal 1-1, Tottenham – Newcastle 1-2, Real Betis – Atletico Madrid 1-2 și Atalanta – Lazio 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate partidele “de foc” de astăzi au putut fi urmărite în format LIVE SCORE pe AS.ro.

LIVE BLOG | Dueluri de “5 stele” în Europa! Barcelona – Athletic Bilbao și Napoli – AS Roma, meciurile zilei

Update 23:47: Final! Barcelona – Athletic Bilbao 4-0. Catalanii au făcut spectacol pe Camp Nou, şi se pregătesc de duelul cu Bayern din Liga Campionilor.

Update 23:32: Barcelona – Athletic Bilbao 4-0! Ferran Torres a marcat şi el, în minutul 73, din pasa lui Ousmane Dembele.

Update 22:25: Barcelona – Athletic Bilbao 3-0! Robert Lewandowski duce scorul la 3-0, în minutul 22. Început în forţă pentru catalani, în meciul de pe Camp Nou!

Reclamă

Update 22:21: Barcelona – Athletic Bilbao 2-0! Sergi Roberto a marcat şi el pentru catalani, la şase minute după ce Ousmane Dembele a deschis scorul!

Update 22:15: Barcelona – Athletic Bilbao 1-0! Ousmane Dembele a deschis scorul pentru catalani, în minutul 13!

Update 22:00: Începe duelul dintre Barcelona şi Athletic Bilbao!

Reclamă 4 / 0/3

Update 21:45: Începe meciul dintre Napoli şi AS Roma!

Update 20:20: Final! Tottenham – Newcastle 1-2! Trupa lui Antonio Conte a înregistrat a doua înfrângere consecutivă în Premier League.

Update 19:40: Tottenham – Newcastle 1-2! Harry Kane a redus din direneţă, în minutul 54.

Update 19:10: Tottenham – Newcastle 0-2! Almiron a majorat diferenţa, în minutul 40.

Update 19:01: Tottenham – Newcastle 0-1! Wilson a deschis scorul pe terenul lui Spurs, în minutul 31.

Final: Southampton – Arsenal 1-1. Remiză pe St. Mary! „Tunarii” ratează şansa de a se depărta de Manchester City, însă rămân pe primul loc în Premier League.

Min. 65: Southampton – Arsenal 1-1! Stuart Armstrong a egalat pentru gazde, în confruntarea cu trupa lui Mikel Arteta.

Reclamă

Min. 29: Southampton – Arsenal 0-1! Xhaka a deschis scorul pentru liderul din Premier League. Video AICI.

În La Liga, Barcelona țintește victoria împotriva lui Athletic Bilbao, pentru a rămâne la numai 3 puncte în spatele liderului Real Madrid. Tot astăzi, liderul din Serie A, Napoli, are întâlnire de “gradul 0” cu formația lui Jose Mourinho, AS Roma.

În Premier League, liderul Arsenal „vânează” victoria cu Southampton pentru a menține avansul de 4 puncte față de Manchester City.

Meciurile zilei din Europa, de astăzi:

Southampton – Arsenal 1-1

Betis – Atletico 1-2

Tottenham – Newcastle 1-2

Atalanta – Lazio 0-1

Napoli – AS Roma 0-1

Barcelona – Bilbao 4-0

Carlo Ancelotti, în extaz la Real Madrid: “E, poate, cea mai bună echipă pe care am antrenat-o!”

Carlo Ancelotti este în extaz la Real Madrid. “Galacticii” se află într-o formă excelentă și merg “ceas” atât în campionat, cât și în UEFA Champions League. Trupa de pe Santiago Bernabeu este lider în La Liga și este cu gândul la un nou titlu. “Los Blancos” au învins-o aseară pe Sevilla cu 3-1, în etapa a 11-a, iar Ancelotti a avut un discurs impresionant la adresa elevilor săi.

Real stă bine și pe plan extern. Madrilenii și-au asigurat deja calificarea în primăvara UEFA Champions League.

La conferința de presă, Carlo Ancelotti a vorbit la superlativ despre echipa sa. Italianul simte că are toată susținerea jucătorilor săi, iar din acest motiv lucrurile merg atât de bine pe Santiago Bernabeu.

„E o echipă pe care îmi place să o antrenez. Jucătorii nu-mi fac probleme și cred în ceea ce facem aici. Ca echipă, este una dintre cele mai bune din cariera mea, dacă nu cea mai bună”, a spus Carlo Ancelotti, la conferința de presă.

Real Madrid s-a impus cu 3-1 împotriva Sevillei, în duelul de sâmbătă. Luka Modric a deschis scorul în minutul 5, iar la pauză trupa lui Carlo Ancelotti conducea cu 1-0.

Andaluzii au restabilit egalitatea în debutul reprizei a doua, prin Erik Lamela. “Galacticii” au forțat pe final și au reușit să mai înscrie de două ori. Lucas a făcut 2-1 pe tabelă în minutul 79. Două minute mai târziu, Federico Valverde a ieșit la rampă și a închis tabela, după un assist oferit de Marco Asensio.

Chiar și fără proaspătul Balon de Aur, Karim Benzema, Real Madrid și-a asigurat cele 3 puncte și s-a distanțat în fruntea clasamentului din La Liga, la 6 lungimi de Barcelona. Catalanii joacă în această etapă cu Athletic Bilbao, pe Camp Nou.

Recomandări
  • Barcelona, spectacol total cu Athletic Bilbao
  • Napoli, victorie la limită cu AS Roma

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și