Închide meniul

Real Madrid – PSG 3-1 | Ce n-a văzut Parisul! Karim Benzema a distrus de unul singur milionarii de la PSG! Mbappe, Messi și Neymar, OUT din Champions League. Seară magică pe Bernabeu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 martie 2022, 23:58

Real Madrid – PSG 3-1 | Ce n-a văzut Parisul! Karim Benzema a distrus de unul singur milionarii de la PSG! Mbappe, Messi și Neymar, OUT din Champions League. Seară magică pe Bernabeu

Karim Benzema, hat-trick de senzaţie în Real Madrid - PSG 3-1

Profimedia

După ce a decis confruntarea de la Paris, scor 1-0, Kylian Mbappe a marcat şi pe Santiago Bernabeu. PSG conducea cu 2-0 la pauză, dar ce a urmat a intrat în cărţile de istorie UEFA Champions League. Karim Benzema, la meciul cu numărul 500 pentru „galactici”, a reuşit un hat-trick în 17 minute şi a dus-o pe Real Madrid în sferturile de finală ale competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid – PSG 3-1

Update: Fluier final în Real Madrid – PSG 3-1.

Update: GOOOL Real Madrid! Karim Benzema a reuşit hat-trick-ul! Superstarul francez a făcut K.O. defensiva PSG-ului, după ce a marcat două goluri în doar două minute. 

Reclamă

Update: GOOOL Real Madrid! Karim Benzema îi aduce pe madrileni în avantaj din pasa excelentă a lui Luka Modric. „Balonul de Aur” din 2018 a avut o pasă de gol genială.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Ocazie uriaşă Real Madrid! Din cinci metri, Vinicius nu a reuşit să marcheze şi a trimis peste.

Update: GOOOL Real Madrid! Karim Benzema a egalat şi a ajuns la cota 26 în actualul sezon. După o dezorganizare totală în defensiva francezilor, Vinicius i-a pasat lui Benzema, care nu a avut emoţii cu Donnarumma.

VEZI AICI GOLUL LUI KARIM BENZEMA

Update: Kylian Mbappe a avut o ocazie uriaşă, dar David Alaba a intervenit decisiv.

Update: Kylian Mbappe a marcat din nou, dar reuşita a fost anulată pe motiv pe ofsaid.

Update: A început repriza secundă!

Reclamă

Update: Pauză pe Santiago Bernabeu. PSG conduce cu 1-0.

Update: GOOOL PSG! Kylian Mbappe a deschis scorul pe Santiago Bernabeu! Superstarul francez a scăpat pe contraatac, din pasa lui Neymar, iar Courtois nu a avut replică la şutul său la colţul scurt.

VEZI AICI REUŞITA LUI KYLIAN MBAPPE

Update: Karim Benzema a ratat o ocazie uriaşă! Atacantul francez a trimis cu capul, dar a trimis peste.

Update: Kylian Mbappe a marcat, dar reuşita a fost anulată pentru ofsaid.

Update: Ce ocazie pentru PSG! Lionel Messi s-a distrat cu defensiva madrilenilor, însă nu a reuşit să marcheze din cauza unghiului complicat din care a tras.

Update: Ocazie Real Madrid! Karim Benzema a trimis o „torpilă” spre poarta lui Donnarumma, dar portarul italian a avut o paradă de senzaţie.

Update: Ocazie uriaşă PSG! Neymar a rămas singur cu Courtois, dar portarul belgian s-a ridicat din nou la nivelul aşteptărilor.

Update: Ocazie uriaşă PSG! Kylian Mbappe a fost la un pas de a deschide scorul, dar Courtois a avut o paradă de senzaţie.

Update: A început confruntarea de foc de pe Santiago Bernabeu!

Echipele de start pentru Real Madrid – PSG

Update 18.00: E nebunie în faţa arenei Santiago Bernabeu! Mii de fani au venit să îşi încurajeze favoriţii, care caută „remontada” în faţa PSG-ului.

Real Madrid – PSG, LIVE TEXT pe AS.ro

PSG este favorită pentru calificarea în sferturile UEFA Champions League. Messi&Co au câștigat meciul tur cu Real Madrid, scor 1-0, în optimi. Mbappe a marcat golul victoriei pe Parc des Princes, în prelungiri.

Lionel Messi a bifat 22 de apariții pentru PSG în actualul sezon, în toate competițiile. Starul argentinian a marcat 7 goluri și a oferit 9 pase decisive. În campionat, PSG este lider detașat, cu un avans de 13 puncte față de locul secund. În ultima etapă, trupa pariziană a fost însă învinsă în mod incredibil de Nice, scor 0-1.

De partea cealaltă, Real Madrid a lansat un ”avertisment” pentru PSG în ultimul meci de campionat, când a câştigat cu 4-1 în faţa lui Real Sociedad. Eduardo Camavinga a marcat o execuție demnă de cele 31 de milioane de euro plătite pentru transferul său, iar Luka Modric a înscris şi el cu o execuție la fel de spectaculoasă ca cea a coechipierului său.

Kylian Mbappe, întâmpinat cu urale la aeroport înainte de Real Madrid – PSG

Kylian Mbappe este vedeta principală a „blockbuster-ului” Real Madrid – PSG, din optimile UEFA Champions League. Starul francez, care ar putea juca pentru „galactici” în sezonul următor, a fost întâmpinat cu urale la aeroportul din Madrid.

Delegația PSG-ului a aterizat la Madrid marți, în jurul orei locale 12:30, pe aeroportul Barajas Adolfo Suárez. Potrivit Mundo Deportivo, aproximativ 200 de fani au așteptat sosirea echipei pariziene.

Sursa citată anunță că Mbappe a coborât din autocar alături de marocanul Achraf Hakimi, iar imediat ce a apărut în fața mulțimii, suporterii i-au scandat neîncetat numele.

Sergio Ramos, Messi și Neymar au fost și ei aclamați de fanii care s-au adunat să-i întâmpine pe jucătorii lui PSG, dar atracția principală a fost Kylian Mbappe.

Jurnaliștii spanioli au remarcat că starul francez nu a dat semne că ar avea probleme medicale după ce s-a lovit la antrenamentul de luni de dimineaţă al celor de la PSG. Mbappe ar putea să fie titular în returul de pe Santiago Bernabeu.

Real Madrid – PSG | Kylian Mbappe ar putea juca pentru „galactici”

Kylian Mbappe ține în continuare capul de afiș în presa internațională. Chiar dacă francezii au anunțat că superstarul de 23 de ani ia în calcul prelungirea contractului cu PSG, Marca ”contraatacă” și anunță că cel mai valoros jucător din lume a decis.

Spaniolii au explicat că Mbappe își dorește cu orice preț să ajungă pe Santiago Bernabeu. În trecut, el a declarat în multe rânduri că își dorește să joace la Real Madrid, echipă pe care o susține din copilărie, iar la vară vrea să își vadă visul cu ochii.

160 de milioane de euro este cota de piața a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com. Atacantul francez a înscris 24 goluri în 34 de meciuri jucate la PSG în acest sezon, în toate competițiile.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și