Închide meniul

Liverpool a încercat să-l deturneze pe Kylian Mbappe din drumul spre Real Madrid!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 mai 2022, 9:56

Liverpool a încercat să-l deturneze pe Kylian Mbappe din drumul spre Real Madrid!

Kylian Mbappe, dorit de Liverpool

Kylian Mbappe, bucurie după marcarea unui gol pentru PSG / Profimedia

Liverpool a încercat să-l deturneze pe Kylian Mbappe (23 ani) din drumul spre Real Madrid. Superstarul francez va deveni liber de contract la finalul lunii, iar echipa lui Jurgen Klopp a vrut să le dea o mare lovitură adversarilor din finala UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe se află la finalul contractului său cu Paris Saint-Germain, club ai cărui conducători fac eforturi disperate pentru a-l convinge să rămână pe Parc des Princes şi să evite plecarea sa la formaţia spaniolă Real Madrid.

Liverpool a încercat să-l deturneze pe Kylian Mbappe din drumul spre Real Madrid

Kylian Mbappe este așteptat cu brațele deschise la Real Madrid, însă adversarii de la Liverpool din finala UCL au vrut să declanșeze nebunia pe piața transferurilor. Echipa lui Jurgen Klopp l-a ofertat pe campionul mondial în urmă cu câteva zile, anunță Marca.

Sursa citată scrie că superstarul francez a fost ”flatat” de propunerea venită de pe Anfield, dar nu are de gând să vină în Premier League. Mbappe vrea să joace la Real Madrid, echipă pe care o susține încă din copilărie, anunță spaniolii.

În prezent, atacantul de la Paris Saint-Germain este cotat la 160 de milioane de euro, conform transfermarkt.com. Kylian Mbappe are 45 de meciuri jucate pentru PSG, perioadă în care şi-a trecut în cont 36 de goluri și 26 de pase decisive.

Reclamă

Kylian Mbappe, anunţul momentului în privinţa viitorului său

Kylian Mbappe a făcut anunţul momentului în privinţa viitorului său. Starul fotbalului francez Kylian Mbappe a anunţat că decizia referitoare la viitorul carierei sale este „aproape” luată, fără să dezvăluie însă numele echipei la care va juca din sezonul viitor, informează AFP.

Cu ocazia ceremoniei de atribuire a Trofeele UNFP de duminică, în cadrul căreia a fost desemnat cel mai bun jucător al sezonului din campionatul Franţei, Mbappe a fost întrebat dacă s-a hotărât în privinţa viitorului său.

„Alegerea mea este aproape făcută. Practic, s-a terminat. Lipsesc câteva detalii, dar s-a terminat„, a spus Kylian Mbappe, cel mai bun marcator (25 de goluri) şi cel mai bun pasator (17 assist-uri) în actuala ediţie din Ligue 1, scrie agerpres.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 23 de ani, Kylian Mbappe a ajutat-o pe Paris Saint-Germain să cucerească al zecelea său titlu de campioană a Franţei în acest sezon, egalând recordul lui AS Saint-Etienne.

Câştigător al Ligii Naţiunilor cu naţionala Franţei, Mbappe a eşuat în Liga Campionilor, însă a marcat două goluri pentru PSG în duelul cu Real Madrid din optimile de finală (1-0, 1-3).

Și-a făcut Mbappe bagajele pentru transfer?

Mbappe a recunoscut în urmă cu ceva timp că visul său este să ajungă pe Bernabeu, iar acest vis ar putea deveni realitate în această vară. Kylian Mbappe și-a strâns lucrurile din casă și dă semne că se pregătește de transferul de la PSG la Real Madrid.

Artistul Ora Ito, un apropiat al lui Mbappe, a publicat mai multe fotografii de la domiciliul starului lui PSG, în care se întrezărește că jucătorul se pregătește pentru plecare. Ceea ce se află în fundalul pozelor a atras atenția jurnaliștilor de la Marca.

În fotografie se poate observa un raft cu trofee împachetate, precum și cutii de carton cu ziare și reviste despre sport, iar una dintre ele îl are pe copertă chiar pe Mbappe. Imaginea ar putea sugera ca atacantul de 23 de ani se pregătește deja de plecare și s-a apucat să-și adune toate obiectele de valoare.

Recomandări
  • Liverpool a încercat să-l deturneze pe Kylian Mbappe din drumul spre Real Madrid
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și