Închide meniul

Marseille – PSG 0-2! Etapă perfectă pentru Liverpool în Premier League! Manchester City – Arsenal 0-0

Alex Masgras Publicat: 31 martie 2024, 22:45 / Actualizat: 4 aprilie 2024, 17:42

Reclamă
Marseille – PSG 0-2! Etapă perfectă pentru Liverpool în Premier League! Manchester City – Arsenal 0-0

Marseille - PSG, derby-ul etapei din Ligue 1

Kylian Mbappe, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia

Meciurile Liverpool – Brighton 2-1 şi Manchester City – Arsenal 0-0 au fost în format LIVE SCORE pe AS.ro! Lupta pentru titlul din Premier League este mai „aprinsă” ca niciodată! „Cormoranii” au avut parte de o etapă perfectă, şi au urcat pe primul loc, profitând de remiza dintre Arsenal şi Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ziua a fost deschisă de meciul de pe Anfield dintre Liverpool şi Brighton. „Cormoranii” s-au impus cu 2-1, după golurile marcate de Luis Diaz şi Mo Salah. Ulterior, Manchester City a remizat cu Arsenal, scor 0-0, pe Etihad.

Marseille – PSG 0-2

Min. 90: Olympique Marseille – PSG 0-2. Final de meci! PSG rămâne la 12 puncte de ocupanta locului secund, Brest. Marseille este pe poziţia a 7-a în Ligue 1.

Min. 85: Olympique Marseille – PSG 0-2. Goncalo Ramos a marcat din pasa lui Asensio.

Min. 53: Marseille – PSG 0-1! Vitinha a deschis scorul pentru campioana Franţei, marcând din pasa lui Dembele.

Reclamă

Min. 1: A început derby-ul dintre PSG şi Marseille.

Manchester City – Arsenal 0-0

Final! Manchester City – Arsenal 0-0! „Tunarii” au coborât pe locul secund, în timp ce campioana se clasează pe locul al treilea.

Min. 46: Ocazie ratată de Manchester City! Kovacic a şutat puternic de la marginea careului, însă balonul s-a scurs pe lângă poarta lui Raya.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început derby-ul uriaş din Premier League, Manchester City – Arsenal!

Echipele de start la Manchester City – Arsenal: 

Manchester City: Ortega – Akanji, Dias, Ake, Gvardiol – Rodri – Silva, De Bruyne, Kovacic, Foden – Haaland

Rezerve: Alvarez, Bobb, Carson, Doku, Gomez, Grealish, Lewis, Nunes, Stones

Antrenor: Pep Guardiola

Arsenal: Raya – White, Saliba, Gabriel, Kiwior – Odegaard, Jorginho, Rice – Saka, Havertz, Jesus

Rezerve: Martinelli, Nketiah, Partey, Ramsdale, Smith-Rowe, Tomiyasu, Trossard, Vieira, Zinchenko

Reclamă

Antrenor: Mikel Arteta

Liverpool – Brighton 2-1

Min. 90+2: Liverpool – Brighton 2-1! Final de meci. Liverpool este lider în Premier League. Starurile lui Jurgen Klopp s-au distanţat la 3 puncte de Arsenal şi la 4 puncte de Manchester City. Marele rivale au derby!

Min. 65: Liverpool – Brighton 2-1! Mo Salah i-a dus pe „cormorani” în avantaj, marcând după ce a primit o pasă perfectă de la Mac Allister.

Min. 27: Liverpool – Brighton 1-1! Luis Diaz a reuşit să egaleze pentru „cormorani”.

Min. 2: Liverpool – Brighton 0-1! Welbeck a reuşit să deschidă scorul încă din startul meciului!

Min. 16: Celta Vigo – Rayo Vallecano 0-0: Andrei Raţiu a fost introdus pe teren în locul lui Garcia, care a fost nevoit să iasă din cauza unei accidentări.

Lupta pentru titlul din Anglia este din ce în ce mai strânsă. Arsenal şi Liverpool se află pe primele două locuri, ambele cu câte 64 de puncte, în timp ce Manchester City se află pe locul 3, cu 63 de puncte.

Duminică după-amiază, Liverpool primeşte vizita celor de la Brighton, echipă care se află pe locul 9, cu 42 de puncte. Liverpool joacă în primul meci după meciul dramatic din sferturile Cupei Angliei cu Manchester United, iar în Premier League, „cormoranii” joacă pentru prima oară după duelul cu City, de pe 10 martie, scor 1-1.

De la ora 18:30, Manchester City primeşte vizita liderului Arsenal. În tur, în luna octombrie, Arsenal s-a impus cu 1-0, pe teren propriu. Cu toate acestea, „tunarii” nu au mai câştigat pe terenul celor de la City din ianuarie 2015, atunci când Santi Cazorla şi Olivier Giroud au marcat pentru victoria cu 2-0.

Pep Guardiola a dezvăluit ce star a refuzat-o pe Manchester City: „Nu ar fi venit nici pentru tot aurul din lume”

Pep Guardiola a dezvăluit ce star a refuzat-o pe Manchester City. Chiar dacă „cetăţenii” au una dintre cele mai bune echipe din lume, iar salariile jucătorilor lui Pep Guardiola sunt extrem de atractive, nu toată lumea îşi doreşte să ajungă la formaţia care a cucerit sezonul trecut tripla Premier League – Cupa Angliei – Liga Campionilor.

Este vorba despre Declan Rice, starul celor de la Arsenal, ajuns vara trecută pe Emirates, după ce „tunarii” au plătit 120 de milioane de euro pentru transferul lui de la West Ham.

Arsenal nu a fost singura echipă interesată de serviciile lui Declan Rice. Manchester City, care venea după un sezon perfect, l-a vrut pe fostul mijlocaş al „ciocănarilor”, dar acesta a refuzat oferta venită de pe Erihad.

Pep Guardiola a explicat că Declan Rice nu este nici primul, nici ultimul jucător care o refuză pe Manchester City şi a declarat că înţelege decizia internaţionalului englez:

„Sunt multe dăţi când jucătorii pe care îi vrem nu vor să vină la noi. Nu e primul care nu a vrut să semneze. Avem o listă lungă. Practic, nu ar fi venit nici pentru tot aurul din lume. A luat o decizie, una bună pentru el şi îi dorim mult succes. Orice echipă din Premier League l-ar fi vrut pe Declan Rice. De aceea a făcut Arsenal tot posibilul pentru a-l transfera”, a declarat Pep Guardiola, potrivit mundodeportivo.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească Vezi toate știrile
Citește și