Închide meniul
VIDEO

Le Puy F.43 Auvergne – Rennes 1-3, în AntenaPLAY. Spectacol în sferturile Cupei Franţei

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 februarie 2024, 23:45

Le Puy F.43 Auvergne – Rennes 1-3, în AntenaPLAY. Spectacol în sferturile Cupei Franţei

Le Puy F.43 Auvergne - Rennes 1-3, în AntenaPLAY

Jucătorii lui Rennes, într-un meci / Profimedia Images

Le Puy F.43 Auvergne – Rennes 1-3 a fost LIVE în AntenaPLAY. Rennes e ultima echipă calificată în semifinalele Cupei Franţei. Ieri, Rouen – Valenciennes 1-2 (2-4 d.l.d) a fost în AntenaPLAY. Formaţia din Ligue 2 a avut mari emoţii în partida de pe terenul celor de la Rouen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 26, prin Oyewusi, dar gazdele au restabilit egalitatea în minutul 90+1, prin Loppy. Golul lui Loppy a trimis meciul la loviturile de departajare, acolo unde a avut câştig de cauză Valenciennes, care s-a impus cu 4-2 la loviturile de departajare.

Le Puy F.43 Auvergne – Rennes 1-3, în AntenaPLAY

Min. 82: Le Puy F.43 Auvergne – Rennes 1-3! Bourigead a reuşit „dubla” şi Rennes e ca şi în semifinalele Cupei Franţei

Min. 61: Le Puy F.43 Auvergne – Rennes 1-2! Adinany a redus surprinzător din handicap

Min. 49: Le Puy F.43 Auvergne – Rennes 0-2! Bourigead a transformat penalty-ul şi Rennes îşi apropie calificarea

Reclamă

Min. 9: Le Puy F.43 Auvergne – Rennes 0-1! Theate a deschis scorul cu o lovitură de cap, după cornerul executat de Bourigeaud.

Min. 1: A început partida!

Rouen – Valenciennes se joacă ACUM în AntenaPLAY

Update 00:00! Valenciennes s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 90+1: Loppy a restabilit egalitatea, după ce ratase în primă fază din penalty.

Min. 26: Rouen – Valenciennes 0-1! Oyewusi a deschis scorul din centrarea lui Basse.

Min. 1: A început meciul dintre Rouen şi Valenciennes.

Lyon – Strasbourg a fost LIVE VIDEO, în AntenaPLAY

Lyon – Strasbourg, duelul din sferturile Cupei Franţei, a fost live video, în AntenaPLAY. Trupa lui Pierre Sage a obţinut dramatic calificarea în semifinalele competiţiei, la penalty-uri.

În această săptămână se vor disputa alte două meciuri din sferturile Cupei Franţei. Miercuri, Rouen se va duela cu Valenciennes, în timp ce joi, Le Puy-en-Velay se va duela cu Rennes.

Final! Lyon – Strasbourg 0-0 (4-3 d.l.d.)! Victorie dramatică obţinută de Lyon, la penalty-uri! Delaine şi Perrin au ratat pentru Strasbourg.

Min. 52: Ocazie uriaşă ratată de Lyon! Maxence Caqueret a ratat dintr-o poziţie excelentă, din faţa porţii.

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

Până în sferturi, Lyon le-a eliminat pe rând pe Pontarlier, Bergerac şi Lille, în timp ce Strasbourg a trecut de Avoine, Clermont şi Le Havre.

În campionat, în acest sezon, Strasbourg a învins-o la limită pe Lyon, scor 2-1. Lyon a învins-o ultima dată pe Strasbourg, pe teren propriu, în 2021. La momentul respectiv, s-a impus cu scorul categoric de 3-1.

„Capul de afiş” din faza sferturilor Cupei Franţei este ţinut de duelul dintre PSG şi Rennes. Partida se va disputa pe 13 martie, de la ora 22:10, şi se va vedea live în AntenaPLAY.

Programul meciurilor din sferturile Cupei Franţei:

„Lipsă de motivație!” Luis Enrique, mesaj despre problemele de la PSG

Luis Enrique a vorbit deschis despre problemele de la PSG. Antrenorul liderului din Ligue 1 a oferit o serie de detalii, din interiorul echipei.

Antrenorul campioanei din Franța nu s-a ferit de cuvinte și le-a transmis un mesaj jucătorilor. Avertismentul tehnicianului vine înaintea unei partide importante a liderului.

Luis Enrique spune că jucătorii săi trebuie să lupte cu „lipsa de motivaţie”, în condiţiile în care formaţia este lider detaşat în Ligue 1, cu 53 de puncte după 22 de etape, la 13 puncte de ocupanta locului 2, Brest, scrie AFP, potrivit agerpres.ro.

„Suntem bucuroşi că există o distanţă mare între noi şi ocupanta locului secund, dar asta ar putea conduce la o lipsă de motivaţie cu care trebuie să luptăm. Dacă următoarele echipe din clasament ar fi fost mai aproape de noi, cu siguranţă jucătorii mei ar fi fost mult mai îndârjiţi. PSG nu îşi permite să trateze superficial niciun meci”, a spus Enrique.

PSG va juca duminică, pe teren propriu, în etapa a 23-a, cu Rennes (locul 7). Parizienii au suferit o singură înfrângere până acum în campionat, în etapa a 5-a, în faţa lui Nice (2-3).

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” Vezi toate știrile
Citește și